Workshop Bucureşti, Iaşi, Cluj: Cum îţi influenţează relaţiile felul în care arăţi şi cum îţi vindeci neîncrederea în tine

workshop

Ai luat oare vreodată în calcul că etichetele pe care ţi le atribui legat de felul în care arăţi (sunt prea grasă, am celulită, mi se vede burta, sunt urâtă, sunt prea slabă, am nasul prea mare) au impact asupra relaţiilor tale?

Te-a consumat vreodată gândul că nu poţi avea bărbatul care îţi place pentru că el e atras de alt gen de femeie?

Ţi s-a întâmplat vreodată să cunoşti un cuplu şi să te întrebi ce vede el la acea femeie şi cum o fi ales-o în condiţiile în care el e mai arătos decât ea?

Ai fost vreodată pusă în situaţia în care iubitul tău a pus punct relaţiei voastre şi a început o poveste de iubire cu o femeie pe care o considerai mult mai urâtă ca tine?

Ţi s-a întâmplat vreodată să te afli într-o încăpere cu multe femei frumoase şi să îţi doreşti să devii invizibilă pentru că nu faceţi parte din aceeaşi categorie?

Ai simţit vreodată că ai fi avut mult mai noroc în viaţă dacă te năşteai în alt corp, aveai altă greutate, altă înălţime, altă culoare a ochilor etc.?

Mie şi prietenei mele, Ioana Dumitrache ni s-a întâmplat. Şi ne-am fi dorit să fi existat la acea vreme un workshop cu tema  CUM ÎŢI INFLUENŢEAZĂ RELAŢIILE FELUL ÎN CARE ARĂŢI ŞI CUM ÎŢI VINDECI NEÎNCREDEREA ÎN TINE.

workshop

Aşadar, motivul principal pentru care susţinem acest workshop  este pentru că ştim foarte bine şi cum se simte neîncrederea în propria persoană, şi cum e să îţi doreşti să fii invizibilă, şi cum este să nu ajungi la inima bărbatului pe care ţi-l doreşti.

Şi nu doar că ştim, dar venim în faţa voastră cu soluţii şi instrumente, care să vă ajute să deveniţi conştiente de valoarea voastră. Să încetaţi să vă judecaţi şi să nu mai permiteţi nimănui să vă desconsidere pe baza unor criterii de ordin estetic.

CUM ÎŢI INFLUENŢEAZĂ RELAŢIILE FELUL ÎN CARE ARĂŢI ŞI CUM ÎŢI VINDECI NEÎNCREDEREA ÎN TINE nu e un workshop despre relaţii, ci despre felul în care te vezi în oglindă. Relaţiile tale decurg bine sau rău, în funcţie de imaginea pe care ţi-ai creat-o despre tine. 

Ce ai de câştigat dacă participi la workshop-ul Cum îţi influenţează relaţiile felul în care arăţi şi cum îţi vindeci neîncrederea în tine 

Te vei privi cu alţi ochi. După ani în care te-ai judecat, te-ai învinovăţit şi ai fost copleşită de ruşine, una dintre cele mai mari realizări va fi să schimbi felul în care te priveşti. Schimbând felul în care te priveşti şi eliberându-te de etichetele pe care ţi le-ai atribuit, totul în jurul tău se va schimba. Cum e posibil, te vei convinge la workshop.

Vei face paşi importanţi în relaţia cu tine. Spune-ne cât te iubeşti ca să îţi spunem cât te iubesc ceilalţi. Obiectivul nostru este să te ajutăm să te „îndrăgosteşti” de tine. Iubirea celorlalţi e direct proporţională cu iubirea ta faţă de tine.

Te vei împrieteni cu criticul tău interior, vocea aceea răutăcioasă, care mereu are ceva de comentat la adresa ta.

Vei afla ce îl atrage cu adevărat pe un bărbat la o femeie şi cum poţi să atragi partenerul potrivit.

Vei primi instrumente precise, care să îţi fie de folos pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine şi a te simţi cu adevărat bine în pielea ta.

Vei primi o mini citire a Eu-ului, în funcţie de data, ora şi locul tău de naştere, care îţi va dezvălui profilul tău emoţional şi tipul de relaţie care ţi s-ar potrivi.

Vei intra într-o comunitate privată, unde vei avea acces săptămânal la informaţii ce te vor ajuta să îţi vindeci credinţele limitative şi neîncrederea în tine.

Îţi vei forma cercul tău de încredere, format din femei puternice, unite şi pregătite să te susţină în îndeplinirea oricărui obiectiv ţi-ai propune

Ai putea câştiga o pereche de botine de la MOONE X IOANA DUMITRACHE în urma unei tombole.

Când are loc workshop-ul?
București: 21 septembrie 2019 la Grey Matter Hub

Iași: 5 octombrie 2019 (PLEIADA BOUTIQUE HOTEL)

Cluj: 9 noiembrie 2019 (locul urmează să fie anunțat)

Cost: 300 lei (early bird tickets: 250 lei până pe 1 octombrie pentru Cluj).

Durata workshop-ului: 4h

Înscrierile se fac la adresa de email bianca.nutu@yahoo.com, iar locul este rezervat numai după achitarea taxei de participare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *