Totul despre lipoaspiraţie. De ce să îl alegi pe dr. Oltjon Çobani, pentru o astfel de intervenţie

lipoaspiratie

De câte ori te-ai uitat în oglindă şi ţi-ai imaginat cum ai arăta fără aripioare sau fără pernuţele acelea enervante de grăsime de pe abdomen, genunchi sau şolduri? Ei bine, dr. Oltjon Çobani, medic specialist în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă îţi poate îndeplini dorinţa prin lipoaspiraţie. Printr-o lipoaspiraţie ca la carte, făcută cu simţ de răspundere, aşa cum citeşti doar în manualele de specialitate.

Foto: Gabriel Crişan; Make-up: Ana-Maria Grigore

Înainte de a-ţi prezenta în întregime răspunsurile pe care dr. Oltjon Çobani mi le-a oferit în cadrul unui interviu despre lipoaspiraţie, aş vrea să îţi spun câteva cuvinte despre el. E important pentru mine să ştii de ce l-aş recomanda ca fiind medicul potrivit pentru o astfel de intervenţie estetică. Desigur, rezultatele şi experienţa vorbesc de la sine. Contează însă enorm şi factorul psihologic, nu crezi?

Oltjon Çobani, medicul estetician care sculptează trupuri prin lipoaspiraţie (şi nu numai)

Pe Oltjon Çobani l-am găsit în cabinetul său de la clinica ProEstetica într-o joi. Abia ieşise dintr-o intervenţie. Toată faţa îi era un zâmbet, semn că oricât de multe ore ar lucra, iubeşte ceea ce face. „Pentru mine, o operaţie estetică reuşită înseamnă să obţii rezultatele pe care şi le doresc pacienţii în deplină siguranţă”, mi-a mărturisit încă dinainte de a porni reportofonul.

„Am vrut de mic să fiu medic ca să am grijă de ceilalţi”, îmi spune cu atâta sinceritate încât reuşeşte să mă emoţioneze. Aşadar, dincolo de pasiunea pentru frumos, dincolo de ochiul format să recreeze armonia trupului, stă o motivaţie şi mai puternică. Dorinţa de a avea grijă de ceilalţi.

Oltjon se numără printre oamenii norocoşi, care îşi cunosc menirea, dar muncesc pe brânci pentru a se perfecţiona şi a evolua.  „În timpul facultăţii, intrând în contact cu multiple ramuri ale medicinei, mi-a plăcut chirurgia plastică şi estetică. Indiferent de specialitatea pe care o alegi, ca medic, nu ai altă alternativă decât să i te dedici cu totul. Medicina evoluează în mod constant şi trebuie să ţii pasul”, continuă să îmi explice pe acelaşi ton calm.

Studiindu-l şi ascultându-l în acelaşi timp, îmi dau seama că am în faţă un exemplu de modestie. La cum arată pacientele sale în fotografiile de după o intervenţie estetică, altcineva ar găsi potrivit să folosească alt ton, alte cuvinte. Citesc în privirea lui încântarea, dar nu şi lauda de sine. Nici urmă de „tu ştii cine sunt eu? Zi merci că te-am primit  în cabinet”, atitudine de care m-am izbit des, tot intervievând medici.

Ştiu sigur că dacă aş vrea să îmi fac o lipoaspiraţie, Oltjon Çobani e medicul potrivit. Absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, Dr. Cobani a urmat rezidențiatul în chirurgiei plastică și microchirurgiei reconstructive în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, sub îndrumarea Prof. Dr. Ioan Lascăr.

Îţi câştigă repede încrederea nu doar pentru că i s-a dus vestea că e unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni la ora actuală din România. Ci pentru că îl simţi cu adevărat stăpân pe meseria lui. În plus, comunică uşor şi are abilitatea să îţi explice pas cu pas şi cum decurge intervenţia, şi ce rezultate sunt posibile. Nu îţi spune ce vrei să auzi doar ca să îi devii pacientă. Iar dacă ai aşteptări nerealiste, exagerate, cu siguranţă nu e medicul tău.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, dă-mi un like aici. Iar dacă vrei să fii la curent cu tot ce e nou lună de lună în industria de beauty sau vrei să primeşti lista cadourilor inspirate de Crăciun, scrie-mi pe bianca.nutu@yahoo.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *