Today’s beauty obsession: pudra de la Caron

romain ales caron

Daca vrei sa cuceresti o femeie, daruieste-i o pudra de la Caron. Nu, nu e doar un alt produs de machiaj, ci e definitia suprema a tot ceea a insemnat vreodata The Art of Powder.

Daca ne-am intoarce in timp, mai exact in 1903, Caron cucerea Franta cu prima sa pudra asociata legendarului parfum Tabac Blond. Imbogatita cu pudra minerala din pretioasa marmura de Carrara, formula pudrei este unul dintre cele mai bine secrete pastrate ale tuturor timpurilor din industria de beauty. Si asteapta-te ca de indata ce ii deschizi capacul si aerul se umple de aroma captivanta a unui buchet de trandafiri bulgaresti, mintea sa iti fuga la toate scenele din filme in care protagonista se retragea intr-o powder room cu scaune plusate si oglinzi imense.

pudra caron

Catifeleaza, matifiaza si reimprospateaza tenul asa cum nicio alta pudra nu reuseste. Mai mult decat atat, face parte din categoria putinelor produse care iti pot schimba starea de spirit si te fac sa plutesti de fericire. De curand, la Bucuresti, a fost lansata varianta semi-libera ceea ce o face si mai usor de folosit.

In timp ce intorceam pudra semi-libera pe toate partile, cercetand-o cu atentie, s-a apropiat de mine Romain Ales, Presedintele Casei Caron, care mi-a „facut cunostinta” cu pudra de corp, cu particule stralucitoare, numai buna sa o aplici pe un decolteu adanc sau pe gambe bronzate. O nebunie!

pudra pentru corp caron
Pudra Caron este disponibilă în magazinele BEAUTIK Haute Parfumerie sau online pe www.beautik.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *