The Sushi Lover’s Dream

Yoshi Sushi

Yoshi Sushi

Sunt o mare iubitoare a tot ce inseamna fructe de mare, peste, sushi. Asa ca, daca in curand o sa luminez de atata mercur, sa stiti de unde mi se trage.

Nu mai e niciun secret ca sushi este un fel de mâncare specific bucatariei japoneze, caracterizat prin ingrediente proaspete, nutritive , de buna calitate. Va asigur insa ca nu mai e nevoie sa mergem pana in Japonia pentru o portie de sushi traditionala, cu gust autentic. Asta pentru ca o masa luata la restaurantul Yoshi Sushi & Teppanyaki din Bucuresti echivaleaza cu o calatorie culinara pe meleagurile Tarii Soarelui Rasare.

Yoshi Sushi Bucuresti

O poveste despre pasiunea pentru bucataria japoneza de top, despre dragoste, traditie si arta simplitatii, asa cum spune insusi chef Vova, restaurantul are o energie atat de placuta incat te imbie sa te relaxezi. Sa fii zen. Sa nu te mai grabesti spre urmatoarea intalnire intr-o zi ploioasa de joi si sa iti savurezi in tihna deliciile japoneze.

The Food Lawyer

Dincolo de atmosfera primitoare, de design-ul cool, dar totodata elegant, merita sa treceti pragul restaurantului in primul rand pentru chef Vova. E genial! Sushi necesita in general o mare atentie si conditii maxime de igiena, asa ca eu nu mananc oriunde. Foarte important este insa si cat de ascutit este cutitul. In Japonia, pentru a fi bucatar de sushi, trebuie sa aprofundezi toate regulile de baza ale bucatariei Japoneze, timp de 5 ani. Iar Chef Vova cunoaste toate secretele.

Luiza Negrila

Foto: Dragos Lapadatu, Make-up: Sinziana Iaru, Hairstyle: Alexia Harsan, Project Manager: Bianca Nutu

Luiza is wearing a Lyz Boutique dress 

Yoshi Sushi

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *