Meet Ştefania Dragomir, fondatoarea clinicii Yiara

Stefania Dragomir

Diete personalizate stabilite pe baza analizei emotiilor. Programe de remodelare corporală sur mesure, orientate ţintit pe eliminarea celulitei, pierderea în centimetri sau în kilograme. Prevenţie anti-aging şi tratamente faciale de ultima oră, prescrise de dermatolog fie că ne referim la acnee, riduri, pete pigmentare sau lipsă de strălucire a pielii. Fillere injectate strict în concordanţă cu armonia trăsăturilor feţei. Şi o echipă de medici de top, pregătiţi să rezolve problemele pacienţilor într-o clinică dotată cu aparate inovatoare. Toate sub acelaşi acoperiş. La clinica Yiara din Otopeni, fondată de Ştefania Dragomir.

Ca să renunţi la o carieră într-o companie deja consacrată şi să te aventurezi în industria de beauty pentru a-ţi întemeia propria clinică, ai nevoie de curaj. Şi de un vis. După 10 ani de experienţă în 3 mari companii americane producătoare de medicamente, Ştefania Dragomir, fondatoarea clinicii Yiara a pornit pe noul drum din viaţa ei convinsă că e imposibil să nu reuşească. „Nimic nu este greu dacă îţi doreşti cu adevărat, dacă ai o atitudine pozitivă şi ai încredere în Univers”, mi-a mărturisit cu francheţe de prima dată când ne-am întâlnit.

clinica yiara

„Nu m-am gândit că va fi greu să deschid o clinică de dermato-estetică. M-am gândit ce voi face când voi ajunge acolo. Mai exact, am vizualizat momentul şi am avut încredere că va fi bine”, îmi povesteşte Ştefania. Şi deja, la doar câteva luni de la deschidere, este bine. Pacienţii nu vin doar din Otopeni, ci deja şi din Bucureşti.

Cine este Ştefania Dragomir, fondatoarea clinicii Yiara

stefania dragomir

În copilărie, Ştefania Dragomir desena toată ziua rochii şi visa să ajungă creatoare de modă. După ce s-a mutat de la Craiova la Bucureşti şi a lucrat o vreme la Pepsi, a intrat în industria farmaceutică. După o carieră de zece ani în domeniu, ţelul ei de a înfrumuseţa vieţile femeilor a început să prindă contur. Nu vânzându-le rochii, ci ajutându-le să îşi redescopere frumuseţea şi să o pună în valoare prin proceduri estetice şi dermatologice de ultimă generaţie.

Ideea de a-şi dezvolta propriul business pe cont propriu i-a venit de la ultimul angajator, unde a învăţat totul despre implanturi mamare, Botox şi acid hialuronic. Inevitabil, a putut studia şi comportamentul şi cerinţele consumatoarelor.

“În toţi aceşti ani, mi-am dat seama că frumuseţea înseamnă să fii bine tu cu tine, iar asta nu depinde de normele societăţii. Poţi să fii bine în pielea ta şi să nu ai talie de amorfă. Ca să ajungi la o mulţumire de sine, trebuie însă să acţionezi şi din exterior. Un ten curat, fără coşuri, cu riduri şi imperfecţiuni diminuate îţi dă altă stare de spirit. Frumuseţea interioară se combină perfect cu îngrijirea din exterior.”

Portret de antreprenoare

La clinica Yiara, Ştefania Dragomir este sufletul locului. Dacă nu o cunoşti bine, ai fi tentat să crezi că experienţa din industria farmaceutică o face extrem de empatică. În realitate, apropiaţii spun că aşa e ea dintotdeauna. Atentă la nevoile celor din jur.

clinica yiara

O ţii minte doar după o simplă conversaţie pentru că are puterea de a te face să te simţi în largul tău. E perfecţionistă şi îi plac lucrurile bine făcute. La curent cu lansările din industria dermato-estetică, prezentă la congresele internaţionale, Ştefania Dragomir a mizat doar pe echipamente profesionale medicale. „Am achiziţionat doar aparatele care aveau studii clinice şi aprobare FDA. Le-am şi încercat ca să mă conving că sunt eficiente. Criteriul primordial a fost să văd rezultatele cu ochii mei”, mă asigură pe un ton foarte hotărât.

În ceea ce priveşte colaborările cu medicul nutriţionist, cu dermatologii sau medicul estetician, Ştefania a mers la sigur. „Îi cunoşteam deja pentru că lucram deja cu ei prin prisma jobului anterior. Ştiam că sunt profesionişti, implicaţi şi cunoscuţi în rândul pacienţilor pentru rezultatele bune.

Clinica Yiara, o clinică de dermato-estetică altfel

În Bucureşti, sunt nenumărate clinici de dermato-estetică. Când a pus bazele Yiara, Ştefania Dragomir a ţinut cont de cum i-ar plăcea ei să arate o clinică, de cum i-ar plăcea să fie tratată acolo şi de performanţa aparatelor şi a serviciilor disponibile.

clinica yiara

A mizat pe un concept în care înfrumuseţarea nu presupune să acţionezi pe un singur plan. „ De aceea, avem o echipă multidisciplinară formată din medici specialişti în dermatologie, chirurgie plastică şi reconstructivă şi nutriţie, care se ocupă de procedurile de estetică facială şi corporală. Problema kilogramelor în plus nu o rezolvăm numai cu echipamente medicale de ultimă generaţie, ci şi prin stabilirea unei diete personalizate”, explică Ştefania.

Astfel, sub acelaşi acoperiş, găseşti şi medicul de care ai nevoie, dar şi metodele de tratament de ultimă generaţie. Evoluţia ta ca pacient e atent monitorizată, ceea ce contează enorm indiferent că vrei să scapi de acnee, de celulită sau de centimetri în plus.

Rezultatele oferite de Crio-cooltech (singura metodă din lume care înlocuieşte lipoaspiraţia), de Velashape II (tratamentul nr 1 împotriva celulitei), de Hydrafacial (cea mai eficientă procedură de curăţare a feţei), de epilarea definitivă cu laser sau de tratamentele laser pentru eliminarea petelor pigmentare sunt completate de experienţa medicilor şi de o tehnică fără cusur. PRP, injecţiile cu Botox sau cu acid hialuronic sunt de asemenea printre cele mai solicitate servicii. Asta pentru că pacienţii s-au convins deja că sunt pe mâini bune.

Şi până la urmă, nu asta căutăm toţi? O clinică de dermato-estetică unde să ne simţim în siguranţă, unde să ne atingem obiectivele, unde să avem sprijinul specialiştilor şi unde să fim trataţi ca afară. Cu respect şi amabilitate. Bun venit la Clinica Yiara!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *