Stay Gold

Melkior

You mustn’t be afraid to sparkle a little brighter, darling! Wear a Golder Star manicure from Melkior. Plus, remember who you are and don’t change it. Feel beautiful and loved.

In 2015, ultima intalnire cu Bianca a fost la shooting-ul pentru The Nail Perfectionist de la Melkior, cu putin timp inainte de Craciun. Puse in fata a unor numeroase optiuni extrem de tentante, in timp ce Gabriel isi instala luminile, noi am dezbatut ce nuanta e mai potrivita pentru manichiura de sarbatori.

Devenita un fel de marca personala, all white manicure ramane preferata Biancai. Nici macar Alina Cuzuban, nail artist Melkior si experta noastra preferata, nu a incercat sa o convinga sa se razgandeasca.

Alina Cuzuban

Eu voiam insa sa incerc ceva nou fata de anii trecuti. Asa ca rosu pica de pe lista. Daca ma intrebati pe mine, rosu e despre a capata incredere in tine. Auriu e insa despre a-ti confirma increderea pe care ai dobandit-o de-a lungul timpului. Avand in vedere ca 2015 a fost un an plin de peripetii, pe care le-am surmontat cu bine, alegerea mea nu are nevoie de explicatii suplimentare.
Golden Star
Cu acoperire foarte buna si uscare rapida, lacul de unghii Golden Star de la Melkior e ideal mai ales cand vrei sa obtii o manichiura impecabila al carei rezultat final sa fie demn de un profesionist, dar nu ai timp sa treci pragul unui salon. In ceea ce ma priveste, i-am facut deja loc lacului de unghii in bagajul de vacanta.

Melkior

 

Mi-a placut la nebunie ca lacul de unghii nu sare. Chiar daca Alina mi l-a aplicat inca de dinainte de Craciun, chiar si acum, unghiile mele arata perfect.


12438793_10206112249191963_1609153420_o

Eu, una am optat pentru o manichiura simpla, cu unghii in forma de migdala. Alina are insa extrem de multa imaginatie si stapaneste perfect tehnica astfel incat sa faca fata oricarei provocari. Mai ales ca la Melkior, auriul se declina in oje semipermanente (Ever Glam, Ever Sun sau Ever Jewel), foi metalizate sau paiete decorative.

Foto: Gabriel Crisan  (L’Atelier d’Image)

Hair: George Negrisan (salon Beauteafull)

Nail Artist : Alina Cuzuban 

Wearing: Lyz Boutique jumpsuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *