Soluţia pentru rejuvenare vaginală şi incontinenţă urinară. Interviu video cu dr. Jozsef Atilla Kiss

rejuvenare vaginala

Un nou trend  împarte industria de beauty la nivel global în două tabere: să recurgem sau nu la o rejuvenare vaginală. În ciuda discuţiilor aprinse şi a celor care susţin că subiectul e tabu, mult prea delicat pentru a fi abordat în public, programările din cadrul clinicilor de ginecologie atestă faptul că procedura este mai solicitată decât multora le-ar plăcea să recunoască. Mai ales că de curând este efectuată cu ajutorul unui laser minim-invaziv, intervenţia chirurgicală nemafiind necesară.

În 2019, femeile sunt mai preocupate ca niciodată să nu îmbătrânească. Această obsesie a tinereţii fără bătrâneţe e demonstrată de sumele uriaşe investite în injecţiile cu Botox, cremele anti-aging, tratamente profesionale performante, care „şterg” ridurile şi gama variată de operaţii estetice, de la lifting facial la blefaroplastie.

 Să dăm timpul înapoi

De-a lungul vremii, atenţia doamnelor s-a concentrat pe menţinerea aspectului tânăr al pielii de pe faţă, mâini şi gât, e adevărat. Asta nu înseamnă că rejuvenarea vaginală nu era pe lista lor de interes.

Zona intimă este predispusă îmbătrânirii la fel ca orice parte a corpului nostru. Înaintarea în vârstă, sarcina şi naşterea duc la neplăceri, care nu sunt strict de ordin estetic. Uscăciunea, laxitatea, sensibilitatea din timpul actului sexual sunt motive serioase pentru a ne dori o rejuvenare vaginală.

Până de curând, singura variantă pentru a pune capăt acestor probleme era să ne lăsăm pe mâna chirurgului-ceea ce nu suna deloc tentant.  

Odată cu lansarea FEMILIFT, un laser minim invaziv, faimos deja pentru rezultatele pe care le oferă în rejuvenare vaginală, incontinenţă urinară şi prevenirea infecţiilor recurente, lucrurile s-au schimbat radical.

Tratamentul a devenit unul incredibil de popular, chiar dacă face parte în continuare din categoria secretelor pe care majoritatea femeilor refuză să le divulge vreodată.

 Frumuseţea înseamnă sănătate

Pasionat de integrarea laserelor în terapiile medicale pentru a le spori eficienţa şi la curent cu inovaţiile din domeniu, dr. Kiss József Attila nu a stat prea mult pe gânduri când a decis să pună FEMILIFT la dispoziţia pacientelor sale. 

Vestea s-a dus repede, iar clinica sa din Miercurea Ciuc a devenit un punct de interes pentru femei din toată ţara.

Înainte de a beneficia de tratamentul propriu-zis, este obligatorie efectuarea testului Papanicolau, a lamei şi a unei ecografii transvaginale. Mai apoi, în urma unei consultaţii amănunţite, doctorul va decide care este pasul următor.

„Rejuvenarea vaginală cu laser este o soluţie de ultimă generaţie, minim invazivă, ambulatorie, care promite o viaţă feminină de calitate. În plus, permite personalizarea tratamentelor.”, ne-a explicat dr. Kiss.

„Pacientele care ne trec pragul se confruntă cu sindromul genitourinar al menopauzei, cu atrofie şi  uscăciune vaginală (mai ales în urma unui cancer la sân), cu incontinenţă urinară de stres, cu negi genitali interni şi externi sau cu laxitate. Unele dintre ele optează pentru albire, întinerirea şi tonifierea labiilor mari sau îşi doresc o îngustare vaginală post-naştere. Vestea bună este că indiferent de caz, există o soluţie pentru fiecare.

Prevăzut cu o sondă de unică folosinţă, care livrează uniform energia laser pixel CO2 de-a lungul mucoasei vaginale, FEMILIFT provoacă o leziune controlată asupra ţesutului, vindecarea acestuia stimulând producţia de colagen. Procedura este sigură şi nedureroasă.

 Cu voce tare despre rejuvenare vaginală

În SUA, Jada Pinkett Smith, soţia celebrului actor Will Smith a mărturisit public că a întinerit-o pe Yoni (termen folosit în sanscrită pentru a denumi organele genitale feminine) printr-o metodă laser.

Româncele nu sunt la fel de deschise. Chiar dacă în ultimul an, un număr impresionant de femei a optat pentru o rejuvenare vaginală laser, marea majoritate a acestora e guvernată de ruşine. Nu am scăpat încă de mentalităţi învechite, conform cărora nu se cade să te bucuri de sexualitate. Ori o astfel de procedură, care permite ulterior să resimţi şi mai multă plăcere, nu e întotdeauna văzută cu ochi buni. Va trece o vreme până să ne eliberăm de sub povara prejudecăţilor. Important este că tratamentul este disponibil şi în România şi că avem medici de top, care ştiu să îl folosească la fel de bine ca peste hotare.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *