Secretul sprancenelor perfecte: Brow Bar Benefit de la Sephora

De-a lungul anilor am tot cautat un specialist in sprancene cu adevarat priceput. Am tinut cont de recomandari si mi-am facut programari din vreme, la spusele prietenelor sau pur si simplu la intamplare. Dar, sincer, niciodata nu am fost pe deplin multumita. Fie sprancenele erau pensate prea mult sau erau prea groase, fie erau inegale sau vopsite mult prea inchis.

De curand, insa, am ajuns la Brow Bar Benefit de la Sephora. Bianca mi-a promis ca acolo, voi gasi perfectiunea, si ceva in plus.

Acolo am cunoscut-o pe Mirela. A fost chimie de la prima intalnire. Mi-am dat seama ca stie exact ce face. Imi trebuia, insa, si o dovada. Asa ca, m-am lasat pe mana ei.

Am ras, am glumit, iar la final…rezultatul a fost exact ce am cautat timp de 26 de ani! Sprancenele perfecte, dar cu aspect natural.

Mai mult, am plecat acasa si cu un bagaj de informatii: cum sa-mi ingrijesc sprancenele, ce produse sa folosesc ca sa le mentin, dar si cum sa am un look perfect, cu un make-up minimalist, dar definit de sprancene.

Intreaga aventura in video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *