Scapă de centimetrii nedoriţi cu Crio-cooltech pe ultima sută de metri, înainte de sărbători

crio-cooltech

Imaginează-ţi că eu, ca beauty editor am acces la cele mai performante aparate de remodelare corporală. Am privilegiul să le pot testa după bunul plac. Şi cu toate acestea, în ultima vreme, am ajuns destul de rar să urmez un program de slimming ca la carte. Am cam chiulit de la şedinţele mele de Crio-cooltech, aparatul pe care mă bazam de fiecare dată să intru din nou în perechea de jeansi favorită sau să mă simt bine într-o rochie mulată.

Dacă am învăţat însă ceva în 2017 este să nu mai pun presiune pe mine. Spre deosebire de alţi ani, nu mă mai simt vinovată că pe ultima sută de metri, înainte de sărbători, dau fuga la Noblezza. Ca de obicei, o rog pe Georgiana, terapeuta mea să îmbine terapiile cum ştie ea mai bine doar să scap de centimetrii nedoriţi şi de celulită.  Experienţa ei îmbinată cu tehnologia de top dă rezultate.

crio-cooltech

De ce Crio-cooltech?

Primesc multe mesaje prin intermediul cărora sunt întrebată ce aparat de remodelare corporală funcţionează şi dă rezultate cu adevărat. Să ştiţi că sunt fidelă aceluiaşi tratament: Crio-cooltech.

Am testat multe alte metode, dar niciuna nu a reuşit să mă convingă. Asta pentru că niciuna nu a reuşit să facă pernuţele încăpăţânate de grăsime de pe abdomen, picioare, braţe sau linia sutienului să dispară aşa cum o face Crio-cooltech.

Amuzant este că prima dată, mi-am făcut o şedinţă de Crio-cooltech pe partea stângă a taliei. În timp ce monta aplicatorul, Georgiana a insistat să vin negreşit şi la a doua şedinţă pentru a remodela partea dreaptă. Evident că nu am ascultat-o. M-am luat cu altele şi m-am trezit o lună mai târziu, şocată în faţa oglinzii că nu mai am talia simetrică. Partea stângă părea sculptată şi era foarte diferită de partea dreaptă. Atunci mi-am dat seama că aparatul face ceea ce promite: elimină stratul de grăsime.

Cum funcționează?

Crio-Cooltecheste o metodă de îndepărtare localizată a grăsimii și a celulitei, ce are la bază tehnica revoluționară de criogenare a țesutului adipos din anumite zone ale corpului, cum ar fi copasele, genunchii, brațele sau abdomenul. Prin criogenarea celulitei cu aparatul Crio-Cooltech, grăsimea localizată în aceste zone este pur și simplu înghețată în mai puțin de 1 minut, la o temperatură de -8 grade Celsius.

De altfel, Crio-Cooltech este singurul aparat de acest tip care reușește să trateze o zonă într-un timp atât de scurt, reducând senzația de disconfort ce poate apărea în timpul tratamentului, spre deosebire de aparatele similare care răcesc la doar -3 grade în 10 minute. Odată aplicat pe zona tratată, dispozitivul acționează precum un vacuum și atrage în interiorul său stratul de grăsime în exces, pe care apoi îl îngheață.

Astfel, celulele adipoase sunt complet distruse și se elimină apoi în mod natural, prin sistemul limfatic. În plus, aparatul dispune de mini aplicatori ce permit tratarea părților delicate din jurul genunchilor, a brațelor sau din zona lombară. Fiind o terapie non-invazivă, tratamentul nu implică anestezie generală sau locală și nu lasă cicatrici.

De câte ședințe avem nevoie?

Fiecare zonă poate fi tratată o singură dată la 2 luni, timp în care procedura își face efectul. Pentru a obține rezultate maxime, sunt necesare maximum 3 ședințe, toate efectuate pe aceeași zonă.O ședință de criogenare a celulitei durează aproximativ 70 de minute.

Doare?

Unele persoane spun că simt un disconfort mic un minut, până îngheaţă stratul de grăsime. Eu, una nu am simţit nici măcar atât.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, dă-mi te rog un like aici.

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *