Royal Beauty Spa, Hotel Trofana Royal Superior, Ischgl

best spa in Austria

All i want is world peace and a massage at Trofana Royal Beauty Spa.Trofana Royal

Atmosferă: Infasurata in halatul meu pufos, am descoperit o oaza de relaxare de 2500 de metri patrati, in care niciun detaliu nu e lasat la intamplare. Imbinand armonios elementele din lemn, sticla si granit, cu orhidee, care se revarsa din glastre uriase si candelabre sofisticate, spatiul pare aproape ireal. Mi-a placut la nebunie sa ma pierd pe culoarele largi, care m-au condus catre piscine, steam baths, saune sau zonele de relaxare, care dau inspre Alpii semeti. Dupa ceva timp petrecut aici, trandafirii, namolul, fanul, algele, vanilia Bourbon sau floarea de tiara din Caraibe capata puteri magice.

Orangerie Bar Trofana

Pisicna Trofana

Spa On the Road

relaxation room

View of Trofana

Sauna

sauna calda

Tried&tested: Facialuri purifiante, masaje revitalizante, spa in doi sau ritualuri corporale delicioase. Sunt cuvintele de ordine de la Royal Spa. O experienta cu totul nouă pentru mine a fost sesiunea de Kinesio Taping-o metoda japoneza, care e folosită cu succes de 30 de ani, si care trateaza inflamatiile sau durerea prin aplicarea unor benzi elastice. Baia Cleopatrei sau baia Tyroleniana cu uleiuri sunt sinonime cu relaxarea deplina, iar exfolierea cu ulei de cocos si papaya e un ritual in toata regula.

Baia Cleopatrei

Cleopatra's Bath

Baia Tiroleza

Baie Tyroleniana

Puncte forte: Nicaieri in lume, nu am intalnit un spa, pentru care sa conteze atat de mult personalizarea serviciilor sau care sa transforme grooming-ul intr-o prioritate. Lux, glamour si rasfatul tuturor simturilor pare sa fie deviza suprema a acestui templu al wellness-ului.

Trofana

Trofana
Brand-uri recomandate

Dermalogica

Dermalogica (produsele brandului se bazeaza pe formule carora li s-au acordat multiple premii internationale, si care acopera cele mai diverse nevoi ale tenului).

Ligne St. Barth

Ligne St. Barth (obtinute exclusiv in laboratorul din St. Barth, cremele si serumurile au o concentratie sportiă de ingrediente active, transformand ingrijirea corpului in cel mai elitist ritual) .

Shu-Uemura-haircare-group

Shu Uemura ( marca japoneza care redefineste tot ceea ce stim despre haircare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *