Ritual de weekend

Bianca Nutu

De când mă ştiu, trăiesc într-un ritm alert.  Cât am locuit în Elveţia, mi se părea că totul se mişcă în reluare şi îmi pierdeam răbdarea, doar încercând să depăşesc pe o alee un cuplu de tineri care se plimba agale. Totuşi, în vară, în pragul unui atac cerebral, mi-am dat seama că stilul meu de viaţă nu e nici pe departe unul sănătos. Şi nu doar că săptămânile îmi erau presărate cu nopţi albe, prezentări peste prezentări, şi articole peste articole. Nu respectam nici măcar weekend-urile. Mă enervam cumplit când oamenii cu care colaboram nu erau disponibili şi într-o duminică dimineaţă. Oricât încerca Ioana să mă convingă că greşesc, mi se părea că atunci când lucrezi pentru un vis, nu există pauze. Nimic mai fals!  (Am învăţat asta din păcate pe un pat de spital). Şi ca să fiu sinceră cu voi, nici măcar nu trudeam pentru un vis al meu, ci al altora, dar asta e altă poveste.

Reţetă pentru fericire:

 • Mi-am luat iubitul şi cea mai bună prietenă, şi am pornit spre munte. Destinaţie: Chambers’n’Charm, un hotel boutique situat la 3 km de centrul istoric al Braşovului. Locul e absolut spectaculos, cu o privelişte desprinsă parcă dintr-o carte poştală (de care să te bucuri din jacuzzi, cu un pahar de şampanie în mână). Sesiunile de aromaterapie, leneveala până târziu în pat cu o carte în mână şi o escapadă senzorială în Maroc se înscriu pe lista plăcerilor noastre din acel weekend, dar promit să vă povestesc curând cu lux de amănunte.

Chambers'n'Charm

 

Bianca Nutu

Smart Skincare

 • Vorbisem cu Ioana despre noua lansare de la Chanel, Le Weekend de Chanel Edition Douce, dar nici una dintre noi nu testasem produsul. Aşa că i-am făcut o surpriză. 🙂  A fost dragoste la prima aplicare. Tenul nostru şi-a recăpătat strălucirea şi prospeţimea-ceea ce ne-a făcut să ne promitem solemn că vom folosi weekend de weekend Le Weekend de Chanel Edition Douce.

Bianca Nutu

E important să ştiţi că experţii brandului au pus bazele unui program de skincare simplu, dar extrem de eficient, care să se adapteze unui stil de viaţă haotic şi să corecteze semnele pe care acesta îl lasă asupra pielii. Ritualul de îngrijire al pielii propus de Chanel include o cremă de zi (Le Jour), care energizează tenul, o cremă de noapte calmantă, cu rol reparator (La Nuit), şi una pentru weekend (Le Weekend), cu un puternic efect hidratant. Le Weekend de Chanel Edition Douce s-a alăturat de curând gamei, ca un tratament regenerant pe care îl poţi folosi la sfârşitul săptămânii pentru a exfolia, şi totodată pentru a hidrata tenul.  Îmbogăţit cu apă de trandafir şi acid glicolic, produsul are o textură specială pentru pielea sensibilă. În plus, îmbunătăţeşte instant aspectul pielii şi o face extrem de catifelată.

Le Weekend de Chanel Edition Douce

Le Weekend de CHANEL Edition Douce, Chanel, 462 lei

Chanel

Chanel

Kit de “supravieţuire” în weekend

1 Comment

 • Stiti ce imi place la voi?
  1. Sunteti o gura de aer proaspat in blogosfera feminina.
  2. In poze, aveti acelasi zambet pe care l-am vazut pe la evenimente cand susotiti si va distrati impreuna. Deci, nu e fals.
  3. Pe Bianca o stiu si o citesc de la The One. Fata asta nu minte. Prefera sa nu scrie despre un produs care nu-i place decat sa il laude. Am mers de multe ori pe mana ei si mi-a castigat increderea.
  4. Pe Ioana o stiu de la Proud si ma bucur enorm ca si-a ales un drum in blogosfera. Imi place mult proiectul cu unghii, Ioana!
  Felicitari si mult succes in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *