Puterea personală. Eşti la volanul vieţii tale sau conduce altcineva?

puterea personala

În toată perioada în care Mercur este retrograd în Scorpion, Venus a trecut şi ea pe acolo, Marte din Balanţă face cuadratură cu Pluto din Capricorn, e pur şi simplu imposibil să nu îţi fi pus întrebări despre puterea personală. E în mâinile tale sau ai dat-o altcuiva?

Sunt convinsă că până la finalul lunii noiembrie (dacă nu s-a întâmplat deja), vei fi avut parte de evenimente care să dea cărţile pe faţă. Sunt mari şanse să fi picat măşti, să fi ieşit secrete la iveală, să te fi convins că unele relaţii sunt toxice, că unii oameni sunt vampiri energetici şi că nu există altă variantă decât să te desprinzi.

Puterea personală s-ar putea să îţi fie pusă la încercare tocmai prin a alege să mergi  înainte şi a lăsa trecutul în urmă, chiar dacă doare al naibii de tare. Un lucru e cert: vei căpăta mai multă claritate şi vei învăţa să trasezi limite.

Dacă ai fost controlat(ă) sau manipulat (ă), îţi vei cere puterea înapoi. Nu neapărat pe un ton calm. Poate vei fi chiar mai violent în exprimare decât de obicei. Unii dintre noi ar putea exploda ca un vulcan.

Eşti propriul tău stăpân sau altcineva te conduce din umbră?

Pentru a simplifica lucrurile şi mai mult, voi enumera câteva situaţii care arată clar că ai renunţat la puterea ta, iar acum altcineva sau altceva o manevrează împotriva ta. Aceste exemple te vor ajuta să ai parte şi de mai multe conştientizări.

➡ de fiecare dată când te laşi dominat(ă) de credinţele limitative (nu pot, nu sunt în stare de nimic, nimeni nu mă iubeşte, e imposibil să iasă lucrurile cum vreau eu, nu pot să mă despart de X pentru că voi rămâne singur (ă)), renunţi la puterea ta.

De exemplu, urmează să ai o întâlnire. Nu a avut loc încă. Şi totuşi, tu te frămânţi că va ieşi prost. Că poate nu vă veţi înţelege asupra sumei pe care o negociaţi, că serviciile tale nu vor fi plătite corect. Repet. Întâlnirea nu a avut loc. De ce o îmbibi cu energie negativă?! De ce proiectezi asupra ei un final nefericit, când ai putea să te gândeşti că lucrurile vor decurge cum vrei tu. A, pentru că tu nu eşti pesimist(ă), ci realist(ă). Atunci, îţi meriţi realitatea.

➡ de fiecare dată când eşti dispus(ă) să îţi negociezi nevoile autentice, doar pentru a obţine aprobarea celorlalţi, şi apoi te superi că nu a ieşit cum vrei tu, renunţi la puterea personală de bună voie şi nesilit de nimeni.

De exemplu, tu ai nevoie să fii luat (ă) în braţe, dar partenerul tău este o persoană foarte rece. Dacă eşti împăcată cu ideea că aşa e el şi nu iei lucrurile personal, veţi ajunge departe. Totuşi, dacă inima plânge în tine în fiecare zi că nu îţi oferă afectivitatea de care ai tu nevoie, dar lui nu îi spui nimic (sau poate i-ai spus şi nimic nu s-a schimbat), şi te consumi în sinea ta că nu primeşti ceea ce doreşti, puterea nu mai e la tine.

Nu ar fi oare mai simplu să le spunem de la început oamenilor cum vrem să fim iubiţi şi în cazul în care ei nu se pot ridica la înălţimea standardelor noastre, să alegem asumat dacă mai rămânem în acea poveste sau îi punem punct?!

 ➡ de fiecare dată când simţi nevoia să spui ceea ce simţi, când te roade pe interior, dar taci pentru că e prea riscant (tu ştii de ce) să spui cu voce tare ce gândeşti, puterea nu mai e la tine.

➡ de fiecare dată când te desparţi de cineva şi devine o obsesie din a-l urmări, de a-i vâna fiecare pas, puterea nu mai e la tine.

➡ de fiecare dată când controlezi pe cineva de teama de a nu te înşela, puterea nu mai e la tine.

➡ de fiecare dată când laşi părerile celorlalţi să te afecteze sau mai rău, când le înghiţi ca şi cum ar fi propriul tău adevăr, puterea nu mai e la tine.

➡ de fiecare dată când permiţi altcuiva (mamă, tată, partener (ă), soră, frate) să decidă în locul tău ce ai nevoie, pe ce să cheltui banii, cine ar trebui să fii, ce pasiuni ţi s-ar potrivi, puterea nu mai e la tine.

➡ de fiecare dată când viciile te stăpânesc şi nu ceri ajutor, puterea nu mai e la tine.

RE-TREAT YOUR SOUL and GET YOUR POWER BACK

În cazul meu, am urmărit şi cu mai mare atenţie decât de obicei aceste tranzite. Asta pentru că între 19-27 noiembrie 2019, organizez un retreat în Mexic împreună cu Cerasela Rogen tocmai pe această temă: RE-TREAT YOUR SOUL and GET YOUR POWER BACK. Eram convinsă că perioada de dinainte ne va aduce tuturor conştientizări puternice.

Şi pentru că atunci când vrem să ne luăm puterea înapoi, nu e suficient să conştientizăm anumite aspecte ale fiinţei noastre, ci e important să le şi vindecăm, acest retreat a venit la momentul potrivit.

Dacă vrei să ai parte de o experienţă cu adevărat transformatoare, te invit să participi. Te poţi înscrie trimiţându-mi un mesaj pe facebook. Mai sunt doar 5 locuri disponibile.

oferta vacanta 2019 Mexic

Retreat-ul costă 2500 de euro şi include:

💡 bilete de avion cu Air France

💡 transfer de la aeroport la hotel,

💡 cazare all inclusive la Hotel Valentin Imperial Riviera Maya, (hotel de 5 stele, adults only)

💡 workshop-uri  zilnice special concepute pentru a ne ajuta să ne luăm puterea personală înapoi

💡 o şedinţă de citire a EU-lui (e un fel de astrogramă personală  intuitivă combinată cu Human Design şi astrologie europeană)

💡 excursii opţionale.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *