#profumum #daruieste #emotii

Andreea Papp

Cel de-al doilea cadou surpriza din campania #daruieste #emotii e dedicat Andreei Papp, prietena mea, si totodata un excelent psihoterapeut. Deloc intamplator, am ales sa ii daruiesc un parfum hipnotic, Vanitas de la Profumum, disponibil in exclusivitate in magazinele Elysee Concept Store. O amprenta olfactiva care pur si simplu o defineste. Parfumul unei femei de o frumusete irezistibila, magnetica si carismatica, Profumum e dulce, dar cu o atingere de intriga amaruie. Un melanj al notelor de vanilie, smirna, flori de portocal si santal, cu o concentratie de 40% , ceea ce il face extrem de persistent, ca toate parfumurile brandului. Are un impact atat de profund atat asupra starii tale de spirit incat e imposibil sa il mai uiti vreodata. Iar daca aceste randuri nu ar fi descrierea unui parfum, la fel de bine i s-ar potrivi Andreei.

Profumum Vanitas

Ca sa infrunti adevarul despre tine, ca sa accepti toate acele laturi ale personalitatii tale de care nu esti mandra si pe care le-ai tot negat si le-ai negat de-a lungul anilor, ai nevoie de o prietena ca Andreea Papp. Si chiar daca in situatii critice, o intrevedere cu ea are efectul unui dus rece ca gheata (nu intotdeauna tocmai placut), la final, te simti mult mai bine si esti impacata cu tine. Toti cei care ii citesc blogul Stilul Tau , stiu exact despre ce vorbesc, fie ca o cunosc personal sau nu.

Andreea Papp

Ne-am imprietenit online. Eu cititoare inflacarata a articolelor ei de pe blog, ea uimita ca evit sa imi semnez scrierile si ca ma ascund in spatele unor nume ficitve. Fara sa ma astept vreo clipa, a aparut la ziua mea de nastere impreuna cu Pera Novacovici, un alt psihoterapeut pe care il stimez enorm, doar ca sa imi faca o surpriza. Asta a fost prima noastra intalnire.

Andreea Papp

Privind in urma, imi dau seama ca Andreea trebuia sa vina in viata mea ca sa imi deschida rani mai vechi ale sufletului, sa apese pe ele, pana ma cutremur de durere, si apoi, sa ma ajute sa le vindec. In inima mea, ii voi fi mereu recunoscatoare pentru eu imi semnez azi povestile cu Bianca Nutu. Ca nu imi mai instrainez cuvintele unor persoane, care ma plateau ca la final sa si le asume si sa apara sub numele lor. Tot ei ii dedic curajul meu de a renunta la proiecte stabile pentru a munci pentru mine, de a pune capat unor legaturi care ma secau de energie si de a-mi urma visul, depasindu-mi frica de esec sau de judecata celor din jur.

Stilul Tau

Vanitas, cadoul pe care am ales sa i-l daruiesc azi Andreei e inspirat chiar de cuvintele Mariei Durante, fondatoarea brandului Profumum, adunate dintr-un interviu pe care mi l-a acordat pentru revista The ONE in 2012. „Ne-am straduit sa abordam parfumeria diferit. Telul nostru a fost sa pornim de la o emotie, o poveste, o experienta din trecut, si prin intermediul parfumurilor, sa o recream si sa o retraim.” Ori prietenia mea cu Papp e unul dintre acele momente unice, pe care nu ai cum sa il uiti vreodata intrucat schimba ceva in tine pentru totdeauna. La fel ca Vanitas.

Elysee Concept Store


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *