Plăceri interzise PERMISE

herea ovidiu

De-a lungul timpului, am mai încercat parfumuri cu feromoni. Cu nici unul dintre ele nu am avut însă chimia pe care am avut-o cu High Frequency sau Side Effect, noile creaţii olfactive de la INITIO PARFUMS PRIVÉS , disponibile în România în exclusivitate la Elysée. Cum ambele conţin molecula plăcerii în cea mai mare doză, e lesne de înţeles cum m-au captivat.

bianca nutu

O să vă spun doar atât: aceste parfumuri te dezbracă de inhibiţii şi nu-ţi lasă altă cale decât să renunţi la pudibonderii. Parte din colecţia Carnal, au fost create pentru a-i ademeni pe ceilalţi prin miros, mizând însă pe latura carnală, animalică. Talismane ale seducţiei pure ce pot fi purtate atât de femei, cât şi de bărbaţi, High Frequency şi Side Effect au puterea unui magnet dată de o forţă mistică. Şi asta pentru că aşa cum indică şi numele casei (INITIO), acestea încapsulează vechea simbolistică şi secretele bine tăinuite ale parfumeriei egiptene. În plus, le poţi folosi într-o combinaţie explozivă sau jucând rolul unui parfumier, le poţi combina cu celelalte creaţii ale casei despre care am scris aici.

Initio Parfums Prives

De asemenea, trebuie să ştiţi că cele două parfumuri fabuloase din colecţia CARNAL au fost lansate săptămâna trecută, România fiind a doua ţară, după Franţa, unde pot fi momentan găsite. Tocmai de aceea, pe net, nu o să găsiţi prea multe informaţii despre High Frequency şi Side Effect. Vă încurajez însă să faceţi o vizită la Elysée, pe Calea Victoriei, nr. 39 şi să le încercaţi direct pe piele.

Efecte secundare

Side Effect

Well, well… Side Effect mi-a dat lumea peste cap. Un mix îndrăzneţ de tutun, scorţişoară şi vanilie, parfumul m-a plasat în centrul atenţiei celor din jur, fără să fac vreun efort. Fix ca atunci când port portjartiere ascunse sub o rochie lungă. Ca şi cum aş fi apăsat pe un buton, s-a declanşat o reacţie în lanţ:  un domn a fugit să îmi aducă o umbrelă la ieşirea dintr-o cafenea, altul mi-a întins cartea de vizită într-un magazin, pironindu-mă cu privirea , iar un altul mi-a trimis la birou un buchet imens de flori, însoţit de o cutie de îngheţată cu vanilie deşi chiar prietena dumnealui ne-a făcut cunoştinţă. Mărturisesc că, deşi emoţional nu sunt disponibilă, pe de o parte mi s-a părut flatant, pe de altă parte m-a şocat puterea pe care o poate avea un parfum. Pentru unii, va părea o strategie de marketing, însă descrierea parfumului Side Effect de la INITIO se adevereşte cuvinţel cu cuvinţel. Side Effect e o invitaţie în lumea plăcerilor secrete, un semnal să dai frâu liber celor mai senzuale gânduri. Evident, doar tu alegi pe cine să păstrezi lângă tine din toţi cei pe care i-ai atras.

Pe frecvenţa ta

High Frequency

În spatele uşilor închise, e simplu să te laşi purtată de plăcerile interzise, să fii tu însăţi şi să nu îţi suprimi sexualitatea. Pe stradă, la birou sau în întrevederile cu ceilalţi, te străduieşti însă să înfrânezi orice urmă de senzualitate? Cum poţi însă renega ceva ce face parte din tine?

High Frequency a fost special creat pentru a-ţi reaminti că poţi fi încheiată până la ultimul nasture şi totuşi, să emani seducţie prin toţi porii. Evident, pe mulţi îi vor incita melanjul de magnolie, migdale şi feromoni. E însă important de ştiut că folosind acest parfum, vei atrage în primul rând persoanele pe aceeaşi frecvenţă cu tine. Ca şi cum aţi fi complici, ca şi cum aţi împărtăşi acelaşi secret: nimic nu este prea mult şi niciun risc nu rămâne nerecompensat.

Alicia Reille

Mai multe despre molecula plăcerii, despre layering (noul concept în parfumerie,care presupune combinarea mai multor creaţii olfactive) şi despre puterea reală a parfumurilor de la INITIO PARFUMS PRIVÉS, am aflat de la Alicia Reille şi v-am povestit şi vouă aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *