Pescariu Sports & Spa, Bucuresti

Pescariu Sports and Spa

Atmosferă: Paradoxal, deși se află în inima capitalei, Pescariu Sports & Spa este cel mai bun refugiu din calea agitației, al claxoanelor furioase și al ritmului tracasant în care ne curg orele. Îmbinând orele de mișcare fizică (box, cycling, fitness, aerobic sau înot) cu terapii spa ultra senzoriale și leneveala pe marginea piscinei exterioare, acesta este locul perfect unde să îmi încarc bateriile și să îmi recapăt energia.

În zilele de vară, sosesc întotdeauna mult mai devreme decât ora la care am programarea. Asta pentru că, deși spa-ul este un cocoon urban al relaxării prin definiție, nu m-aș desprinde nici de șezlongul amplasat în mijlocul piscinei imense, care licărește în lumina puternică a soarelui.


066

Cele două jacuzzi, pool bar-ul, confortabilele paturi de relaxare, pavilioanele VIP acoperite mă duc cu întotdeauna cu gândul la o vacanță glamour într-o destinație exotică. Iar când mă retrag în camera răcoroasă de tratament, am un singur gând. Nu, nu e vorba de ce mai am de făcut în acea zi. Și nici nu are legătură cu cine am uitat să sun. Pur și simplu, mă bucură că Bucureștiul se poate lăuda cu astfel de locuri.

Tried&tested:  Evasion aromatique e mai mult decât un duo compus din masaj corporal și tratament pentru îngrijirea feței, și așa cum anunță și numele, pregătește-te pentru o călătorie a simțurilor. Candle oil massage, Flash soleil (gomaj și autobronzare pentru față și corp) sau masajul cu pietre calde sunt de asemenea opțiuni demne de luat în calcul.

aroma-luxe-655x293_0-655x293

Puncte forte: Rafinamentul și eleganța sunt literă de lege, și se reflectă atât prin intermediul serviciilor, cât și al decorului. Intimitatea, discreția , terapeuții care zâmbesc largsau meniul spa-ului sunt repere pe care le dau mereu exemplu când vine vorba de spa-uri.

Brand-uri recomandate: Yon-Ka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *