Un parfum de păr numit…dorinţă

parfum de par

Parfumul părului meu ascuns în sufletul tău.

Cândva, prin adolescenţă, mi-a picat în mâini povestea unei femme fatale al cărei păr avea un parfum magic şi inconfundabil. Orice bărbat îl mirosea se îndrăgostea pe loc.

Eu una, mărturisesc că nu mi-am dorit să stârnesc pasiuni şi iubiri în mai multe inimi, ci într-una singură. M-a frământat totuşi în ce esenţă mi-aş putea învălui părul pentru că ideea în sine mi s-a părut interesantă. Am căutat o vreme un parfum de păr, care să fie mai mult decât o armă de seducţie. Să fie ceva distinctiv. Să fie ceva despre mine.  Din păcate, nu m-a convins nimic.

Ca şi cum cineva mi-ar fi citit gândurile, într-un an, de ziua mea, pe 13 august, primesc un parfum de păr de la Balmain Hair Couture. Era însoţit de un mesaj pe care nu am cum să îl uit prea curând.

Un parfum de păr, care miroase ca tine. Miroase a zi de vară.

parfum de par

Mi l-am pulverizat chiar atunci printre şuviţele strânse în coc şi ce să vezi, mi-a plăcut la nebunie. Mirosea a vanilie, si a flori de portocal, ylang ylang şi a zmeură. Am mai auzit in multe dimineti de atunci incolo:  Parul tău miroase….a tine.

Zilele trecute, când am ajuns la showroom-ul SELENA ES ROMANIA, distribuitorul BALMAIN HAIR COUTURE la noi în ţară, primul produs care mi-a sărit în ochi a fost evident faimosul parfum de păr.

parfum-pentru-par-limited-edition-ambalaj-de-sticla-cu-vaporizator-unisex-100-ml_12127_1_1481793556
Parfum pentru păr în ambalaj de sticlă, Balmain Paris Hair Couture

De ce îmi place acest parfum de păr

Îmbogăţit cu proteine din mătase şi ulei de argan, Silk Perfume de la Balmain Hair Couture repară şi protejează firul de păr. Mai mult, îi conferă podoabei capilare strălucire. Îl poţi pulveriza pe o perie sau direct prin păr.

Are o textură atât de lejeră încât dacă îţi treci mâinile prin păr, nu îl simţi. Mi se pare minunat că este prevăzut şi cu un vaporizator, care te ajută să aplici cantitatea optimă de produs.

Iar parfumul…Parfumul e o poveste în sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *