Our nails adventure

biancanutu.com
Eu si Bianca ne-am cunoscut intr-o vara,cu multi ani in urma, si de atunci am inceput sa scriem o poveste a noastra presarata cu tot felul de aventuri, proiecte si peripetii. Desi nu stiam prea multe una despre cealalta,  mi-a promis mai in gluma, mai in serios ca imi va intermedia shooting-uri pentru unghii si ca nu incape indoiala ca voi ajunge un nail model celebru in toata lumea. Ca sa revenim cu picioarele pe pamant, i-am vorbit despre pasiunea mea pentru resturante si bucatariile din intreaga lume, dar ca sa fiu sincera cu voi, nici acum nu stiu cum am ajuns sa punem la cale primele poze in care manichiura mea sa fie in centrul atentiei, alaturi de …mancare.
 

A woman can wear a great outfit, but it is her nails that make the statement.

biancanutu.com

 Imi amintesc doar ca dupa prima noastra intalnire, am sunat-o sa ii spun ca s-ar putea sa fie o idee buna. Tocmai ce il intalnisem pe EL, care imi spunea ca am cele mai frumoase maini pe care le-a vazut vreodata. Nu stiu daca a fost un compliment ca sa ma cucereasca sau pur si simplu, i-au placut degetele mele. Insa atunci, am inteles mai bine ca niciodata cat de mult conteaza sa ai o manichiura impecabila, indiferent de loc sau de context.

Am fost dintotdeauna pasionata de lacuri de unghii, tehnici noi si recunosc ca sunt atenta la fiecare detaliu cand vine vorba de manichiura. Asa ca de azi inainte, ma prezint ca fiind Ioana, The Nail Perfectionist. Iubesc texturile, culorile si toate metodele inovatoare, care tin de ingrijirea unghiilor.

Petrecand atatia ani in preajma Biancai, am devenit si eu extrem de pasionata de tot ceea inseamna industria de beauty. Stiu ca nu o sa scap doar cu shooting-uri si review-uri despre lacuri de unghii, dar sunt deschisa provocarilor. Asadar, va invit intr-o aventura, prin intermediul careia sa descoperim ceea ce eu cred ca reprezinta noile reguli ale seductiei.

IMG_3470 copy

Make-up: Marian Tanase
 Retouch: Adi Molnar
bianca_ioana(2)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *