One shade of sensuality

MAC Cosmetics

Make-up can’t solve all problems, but it’s a pretty great start. Mai ales cand in spatele unei sesiuni de machiaj, e un make-up artist talentat de la MAC, care detine toate secretele unui look festiv si nu ezita sa le puna in aplicare pe intelesul meu de incepatoare.

E dimineata. In Mall Vitan, e agitatie si in aer, pluteste dorinta de a petrece si de a te reuni cu oamenii dragi . Intrucat am ajuns cu zece minute inainte de ora la care era programata sesiunea mea de make-up cu Anne Marie , ma invart prin magazin. Colectiile noi, MAC Magic of the Night si  Gift Ideas sunt principalul punct de atractie al tuturor celor prezenti.

mac-holiday-2015-magic-of-the-night-2

MAC Magic of the Night

mac-holiday-2015-2

Gift Ideas

Evident, nu ma pot abtine sa nu ma pictez si eu toata pe maini. Si chiar in timp ce trasez o linie generoasa din rujul Evening Rendez-vous, intr-o nuanta tentanta de mov, cu textura mata, la doi pasi de mine, doua prietene susotesc: Asculta-ma bine. Ia-ti farduri mov. Cand esti singura si vrei sa iti gasesti jumatatea, poarta noroc. La mine, a functionat.

Well, well, nu stiu ce sa zic. Peste doar cateva minute, Anne Marie ma invita pe scaun si imi propune un machiaj in tonuri de violet. E culoarea senzualitatii prin definitie, ma lamureste, ajutandu-ma astfel sa descopar cumva o explicatie pentru superstitia auzita mai devreme. Oricum, nu am cum sa ii verific veridicitatea avand in vedere ca mi-am gasit deja jumatatea. Asa ca sunt pregatita sa experimentez doar de dragul noutatii de a purta mov. Nu stiu cum se face insa ca seara, am stabilit data nuntii.

Asa ca v-as propune ca mov sa fie culoarea care sa guverneze trecerea dintre ani. Iar daca nu stiti pe ce farduri sa optati, Anne Marie ne explica mai jos, pas cu pas produsele pe care le-a folosit pentru realizarea unui machiaj numai bun de party. Si de atras iubirea.

Anne Marie MAC

1. Pe pleoape, am aplicat baza Paint Pot Painterly. Pe pleoapa mobila, am creat un degrade cu ajutorul paletei din noua colectie Enhanced Eve Eyes-Mauve, folosind tonuri de lila in prima jumatate a pleoapei, urmand ca mai apoi, sa inchid sa inchid tonurile inspre coltul extern.

mac_enchantedeyesnaval001

 

2. La baza genelor inferioare am aplicat cu o pensula umezita cu Fix+ (fixator vitaminizant) pigmentul Ascent of Glamour din colectia Magic of the Night , un violet exceptional. Linerul face parte din gama Pearlglide, in nuanta “Black Swan” – un creion foarte rezistent, cu o textura moale si usor de aplicat.

Ascent of Glamour MAC

3. Pentru gene, am folosit acelasi primer si doua tipuri de mascara, False Lashes Maximizer si False Lashes Mascara.

4. Sprancenele le-am conturat cu fardul Charcoal Brown si l-am fixat cu putin gel Brow Set, in nuanta Emphatically Blonde, aplicat mai mult in partea interna a sprancenelor. Cream astfel un degrade, deschizand putin nuanta acestora.

5. In ceea ce priveste blush-ul, Blushbaby este nuanta care imita perfect nuanta naturala a obrajilor, fiind folosit adesea pentru machiaje la fashion show-uri.

Blushbaby

6. Am iluminat pometii cu Cream Colour Base in nuanta Hush.

7. Pe buze, am aplicat primerul, urmat de conturul in nuanta Soar si rujul din colectia noua, Huggable Lipcolour –Touche.

HuggableLipcolour-Lipstick-Touche¦ü-300

8. Pentru machiajul tenului, am folosit mai intai baza pentru fondul de ten Skin Smoother, care retextureaza, controleaza excesul de sebum si hidrateaza. Am optat apoi pentru un fond de te Mineralize Compact SPF 15 cu acoperire medie si un finish natural, usor luminos, incadrandu-ne in tendintele sezonului. Peste fondul de ten, am aplicat in zona T putina pudra Select Sheer, cu acoperire medie si finish mat.

Bianca Nutu

Festive make-up

Bianca Nutu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *