Masculin, intens, captivant: TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VETIVER

Terre d'Hermes Eau de Vetiver intense

Pentru toți cei care știu că dincolo de orizont, o nouă lume așteaptă să fie descoperită, pentru exploratorii neobosiți, pentru mințile creative, pentru bărbații cu imaginație, dornici de aventură, Hermès lansează un nou parfum: TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VETIVER. O reinterpretare surprinzătoare a variantei clasice lansată în 2006, acesta promite o experiență olfactivă și mai intensă, și mai provocatoare. Metafora energiei primare, TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VETIVER e un melanj ispititor a notelor de vetiver, piper Sichuan și bergamotă suculentă.

Înainte de a-i da forma finală, Christine Nagel, parfumierul casei a examinat cu atenție toate celelalte esențe care compun universul TERRE. Terre d’Hermès Eau de Toilette, Terre D’Hermès Parfum, Terre D’Hermès Eau Fraîche te poartă într-o călătorie între cer, apă și pământ, în care vei descoperi metamorfoza materialelor raw. Lemnoase, vegetale sau minerale, acestea conferă creațiilor olfactive forță și poezie deopotrivă.

Așadar, după ce a studiat fiecare ingredient în parte, s-a jucat cu alăturarea lor, Christine a decis ca vetiverul să fie în lumina reflectoarelor. Cald, senzual, imposibil de ignorat, vetiverul e de data aceasta încapsulat într-o formă unică. Piperul negru cu care ne obișnuisem în variantele precedente e înlocuit de piper Sichuan, cu un miros puternic ce poate fi descris ca semănând cu cel de lămâie. Iar bergamota, culeasă într-un mod special înainte de a ajunge la maturitate adaugă un strop de îndrăzneală. TERRE D’HERMÈS EAU INTENSE VETIVER e lemnos și vegetal.

Terre d'Hermes Eau de Vetiver intense

Cum recunoști un bărbat care ar alege acest parfum?  Te seduce cu energia sa puternic masculină și te intrigă cu definiția lui despre libertate ca o căutare continuă. Și mai mult ca sigur, va trezi în tine o dorință nebună să deslușești misterul care îl învăluie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *