Idei de cadouri de Crăciun

cadouri de Craciun

Subiectul zilei: cadouri de Crăciun. În rândurile de mai jos, trecem în revistă cele mai tentante propuneri ale brandurilor de beauty.

Foto: Gabriel Crişan (L’Atelier d’Image); Make-up: Ana-Maria Grigore

Gift set N°5 L’EAU de la CHANEL

Cadouri de craciun

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu când încep să caut cadouri de Crăciun, mă opresc întâi la Chanel. Dincolo de parfumurile care îţi sărută pielea, învăluind-o cu tandreţe în arome ispititoare, dincolo de ambalaje luxoase, Chanel transcede graniţele timpului.

Notele suculente de lămâie, mandarină şi portocală se împletesc cu cele de trandafir şi iasomie într-un parfum modern, proaspăt şi vibrant,  pe cât de simplu pe atât de sofisticat.

Anul acesta, poţi dărui N°5 L’EAU , sub forma unui gift set în ediţie limitată, care conţine o sticlă de parfum de 100 ml şi un spray pe care să îl ai oricând la îndemână în geantă.

DOLCE PASSIONE, EDP 100 ml, PANTHEON ROMA (disponibil la Elysee)

cadouri de Craciun

Seducţie şi pasiune într-o sticlă de parfum. Aşa aş putea descrie cel mai bine  parfumul Dolce Pasionne al casei Pantheon Roma. Încapsulat într-un flacon preţios, nu este doar un parfum gurmand, ci o adevărată operă de artă, capabilă să transpună gustul pe note olfactive, folosind extracte senzuale, precum ciocolata neagră şi trufa albă.

După ce l-am pulverizat pe piele la Elysee, cineva mi-a zis Eşti atât de dulce că îmi vine să te mănânc. Acesta e efectul Dolce Passione.

PENTRU EL: SECRET III PATCHOULI NOBLE, colecţia Les Orientaux Latins, EDP 100 ml, EISENBERG PARIS, DOUGLAS. Îl poţi comanda de aici.

cadouri de Craciun

Relaţiile lungi se bazează pe complicitatea dintre parteneri. Arată-i că îi ştii secretul, dăruindu-i Secret III Patchouli Noble de la Eisenberg.Tu ştii că el e puternic şi neclintit în deciziile lui, dar că deep down, e mai sufletist decât şi-ar imagina vreodată cineva. Un parfum masculin, exploziv şi hipnotic, creat ca  punte olfactivă între putere şi emoţie.

SI NACRE SPARKLING, GIORGIO ARMANI, ediţie limitată

cadouri de Craciun

La graniţa dintre cuminte şi incitant, Si Nacre Sparkling de la Giorgio Armani îţi îmbracă pielea în particule strălucitoare şi parfumate. Perfectă pentru sezonul festiv, e o creaţie olfactivă de care nu ai cum să nu te îndrăgosteşti. Eu am descoperit parfumul în noul magazin Douglas din Mall Vitan şi l-am pus pe listă ca dar de nuntă pentru o viitoare mireasă. (În italiană, SI înseamnă DA).

Kenzo World, EDP 75 ml, Kenzo (disponibil în Marionnaud)

cadouri de craciun

Kenzo World este fără îndoială un parfum pe care l-ar purta o femeie îndrăzneaţă, spontană şi plină de surprize. O femeie, care şi-a clădit propria lume şi nu se teme să se exprime.

Darul este cu atât mai preţios cu cât aroma poartă semnătura celebrului Francis Kurkdjian. Un amestec fără precedent între notele de bujor, iasomie şi cristale radiante de ambroxan pe care îl poţi comanda de aici sau îl poţi găsi în magazinele Marionnaud.

Avem gusturi simple. Ne mulţumim cu tot ce e mai bun.

La Pinata, Sephora-cadoul pe care să îl împarţi cu toţi cei dragi.

cadouri de Craciun

Conţine 10 suprize, sub forma celor mai simpatice produse de make-up, îngrijire, baie şi accesorii de la Sephora. Cu siguranţă, vei da tonul distracţiei dacă apari la masa de Crăciun cu această Pinata.

SET CADOU COUNT DOWN TO THE NEW YEAR EVE with THE BODY SHOP

cadouri de Craciun

Iată toate produsele esenţiale de care ai nevoie pentru o apariţie glamour de Revelion, incluse într-un calendar cu zile cuprinse între Crăciun şi Anul Nou. Nu ştiu dacă rezistă cineva să nu îl deschidă pe tot dintr-o dată. Include Moisture Cream Vitamin E, Glitter Dust Pink,Body Cream Hawaiian Kukui, Night Cream Vitamin E , Matte Lipstick Sienna Rose,Bunny Headband, Glitter Dust Gold, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask.

CREMĂ DE CORP DISNEY x KIEHL’S

cadouri de Craciun

În fiecare dintre noi, se ascunde un copil. Aşsa că m-am super entuziasmat când am aflat de colaborarea dintre Disney şi Kiehl’s. Nu am avut niciodată un Mickey Mouse când eram mică, dar îmi amintesc de desenele animate ce rulau datorită unui video nou, instalat la ai mei în dormitor. Sunt multe propuneri de cadouri, pe care vă invit să le descoperiţi aici. O să fie tare greu să faceţi o alegere.

SET CADOU HEAD OVER HILLS, BENEFIT COSMETICS (SEPHORA)

cadouri de craciun

 

 

Cele mai apreciate cadouri sunt cele cu adevărat utile. Setul cadou Head Over the Hills de la Benefit Cosmetics e fără îndoială unul dintre ele. Include primerul Porefessional, care reduce porii, mascara They’re real pentru gene cu un volum fără precedent, pudra bronzantă Hoola şi gelul de sprâncene Gimme Brow.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *