Hot spot for beauty girls: Medicum

Bianca Nutu

Viviana Iordache, medicul dermatolog pe mainile careia m-am lasat ani la rand, isi intampina mai nou pacientii la Medicum, o clinica dotata cu aparatura de ultima generatie, din Floreasca. Am avut onoarea de a ma numara printre primii jurnalisti care i-au trecut pragul, prilej cu care mi-am reamintit de prima mea intalnire cu doamna doctor.

Pe Viviana Iordache, medic dermatolog de renume, o stiu inca de pe vremea cand eram la inceputul carierei mele in beauty writting. Imi amintesc si acum ca, asteptand sa o intalnesc pentru primul interviu, imi tremura mana de emotii pe reportofon.

Ma temeam ca odata ce voi fi fata in fata cu cea care in 2001 infiintase Socitetatea Romana de Medicina Estetica si Dermatologie chirurgicala, nu imi voi mai gasi cuvintele. CV-ul dumneaei ma intimida insa pe buna dreptate: in 2003, devenise membru Societatii Europrene de Dermatologie; in 2005, se numara deja printre membrii Uniunii Internationale de medicina estetica, iar in 2009, facea parte din Academia Americana de Dermatologie.

viviana iordache facebook

Cand am pasit in cabinetul dansei, aproape ca ma luase cu lesin. M-a intampinat cu un zambet larg (e la fel de celebra pentru buna dispozitie cu care te molipseste, cat si pentru tehnica fara gres cu care injecteaza acid hialuronic sau Botox) si in doar cateva minute, radeam cu pofta.

De-a lungul anilor, mi-a demonstrat ca e o adevarata experta in domeniul sau, punand capat, in ceea ce ma priveste, multor probleme care tin de dermato-cosmetica. Dincolo de profesionalism sau de aparatele de ultima generatie, a caror utilizare o stapaneste la perfectie, trebuie sa va spun ca Viviana are o imensa putere de a te face sa te simti bine in pielea ta. Si ca si cum ne-ar citi gandurile si ar sti ca atat eu, cat si prietenele mele stabilim o vizita in cabinetul dumneaei ori de cate ori ne simtim deprimate sau urate, dna doctor isi asuma dreptul de a refuza anumite proceduri atunci cand considera ca nu sunt necesare.

Clinica viitorului
Situata pe strada Bulevardul Mircea Eliade, nr. 18, clinica Medicum e dotata cu aparatura performanta, care face posibila obtinerea unor rezultate spectaculoase. La capatul culoarului, ma astepta din nou dna doctor, care mi-a facut un tur complet al noii locatii. Am aruncat un ochi si peste meniul din care nu lipsesc sesiunile cu laser, injectiile cu fillere de cea mai buna calitate sau terapiile moderne minim invazive sau non-invazive, care targeteaza tratarea problemelor pielii, de la celulita si vergeturi la cicatrici si riduri).

VelaShape III, cel mai faimos echipament non-invaziv de remodelare corporala, eTwo (un aparat care trateaza ridurile, cicatricile sau vergeturile) , FotoFinder Body Station (un sistem de fotografiere pentru remodelarea corporala si fotografierea vaselor de sange faciale si a celor de pe picioare, si care permite personalizarea procedurilor) sau Elaser (platforma ce asigura o epilare definitica si tratamente faciale sigure, eficiente si rapide) sunt doar cateva dintre aparatele despre care promit sa va povestesc in curand. Mai ales ca vin la pachet cu incredere in sine si un zambet larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *