Hair Signature

SSD_9000

Când un beauty writer și un hairstylist își dispută produsele unui brand și ar vrea să le ia pe toate acasă, numele acestuia nu poate fi decât Hershesons. La Sephora, eu și Alexia Hărșan am descoperit câteva artficii astfel încât coafura să nu ne mai treacă niciodată neobservată. Nici măcar în zilele în care nu avem timp de un hairstyling profesional.

SSD_9194

Bianca Nuțu, Andreea Toma și Alexia Hărșan

Bianca Nuțu, beauty writer. Am două mâini stângi atunci când vine vorba de a mă coafa singură, exceptând poate doar un simplu hair brushing. În general, depind de Alexia, hairstylistul meu preferat cu care colaborez de mult timp. Sunt zile însă în care agendele noastre nu coincid, și atunci începe drama. Nu am de ales și mă văd nevoită să îmi ascund șuvițele care nu vor să capete nicio formă sub o pălărie imensă. Ca să remediez situația, aveam nevoie de trucuri rapide, iar produsele de la Hershesons s-au dovedit a fi soluția perfectă ca să nu mai experimentez niciodată a bad hair day. Simplu de folosit (nu trebuie să le speli și sunt deja coafate), invizibile și de efect, bretonul cu clame, cozile de cal detașabile, clamele pentru lungimea instantă a părului sau bentițele împletite coadă de pește pot fi aplicate, chiar și de o neîndemânatică (așa cum sunt eu). Și deși aveam emoții că nu mă voi descurcat singură, am prins repede pașii pe care trebuie să îi respecți pentru a ți le prinde în păr. (Andreea, brand manager-ul Hershesons are oricum o răbdare infinită, și te asigur că nu vei pleca din Sephora fără să știi să le folosești). Pentru mine, ca beauty editor contează însă mult și povestea din spatele brandului. M-am convins  repede că Hershesons e sinonim cu inovația, versatilitatea și calitatea produselor, și și-a construit reputația prin prisma colaborărilor cu reviste glossy cu nume sonore de pe întreg globul, cu staruri, care au defilat pe covorul roșu și si-a făcut simțită prezența la fashion show-uri de renume. Fiți cu ochii pe Hershesons, dar așteptați-vă mereu să vă surprindă și mai mult.

SSD_8869


„Cât de simplă ar fi viața dacă ai putea să te transformi în câteva minute  într-o țarină rusă, grație unei bentițe împletite, prinsă cu abilitate în păr, să ai cea mai stylish pony tail, să capeți o coafură cu un volum inimaginabil și să afișezi un breton demn de invidiat, fără să fie nevoie să te tunzi, nu-i așa? Hershesons transformă toate aceste vise în realitate.” (Andreea Toma, brand manager Hershesons).

SSD_8646

Alexia Hărșan, hairstylist. Multe dintre femeile, care s-au lăsat pe mâinile mele, mi-au spus că un hairstylist cu părul necoafat nu le inspiră încredere-ceea ce nu e întotdeauna un criteriu de clasificare, vă rog să mă credeți. Atunci când ai programări la prima oră a dimineții sau shooting-uri care încep când nici măcar nu s-a luminat de ziuă, pur și simplu nu ai timp să îți aranjezi părul ca la carte. Asta dacă nu ai descoperit încă produsele de la Hershesons, care îți simplifică viața. Le-am recomandat chiar și clientelor mele, să și le aplice acasă. Până și cele mai comode au început să le folosească, iar atunci, când au un eveniment special, le aduc cu ele, la coafor. Mă bucur că astfel, multe dintre ele au renunțat la extensiile permanente, care oricât de performante ar fi, dăunează podoabei capilare. Nu trebuie să ai o anumită vârstă sau să ai un tip de păr specific pentru a purta produsele Hershesons. Așadar, join the club!  The Hershesons club!

SSD_8905

 Alexia Hărșan

Mulțumim Dragoș Savu pentru fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *