Flora Chic, noul parfum de la Amway

kristine-froseth-for-artistry-flora-chic-fragrance-campaign-760x486

Dintr-o multitudine de parfumuri lansate recent, am selectat unul care merită întreaga noastră atenţie: Flora Chic de la Amway. Încapsulând într-o sticluţă preţioasă melanjul notelor florale inspirate de miile de trandafiri din grădina Bagatelle din Paris şi a celor efervescente de citrice, creaţia olfactivă ne încurajează să ne asumăm latura feminină într-o lume tot mai dură, în care domnesc orgolii puternice. Şi mai mult ca sigur după ce îl încerci pe piele, vei înţelege perfect mesajul aromei: să fii sensibilă şi romantică nu te face vulnerabilă şi nici nu îţi fură din putere.

flora chic

Pentru prima dată în peste 50 de ani, brandul ne cucereşte simţurile cu o creaţie olfactivă întru totul specială. Astfel din portofoliul ARTISTRY™, marcă de cosmetice și produse premium de îngrijire personală face mai nou parte Flora Chic, o esenţă captivantă, menită să transmită eleganţă, graţie, rafinament şi naturaleţe.Imaginea parfumului bijuterie este Kristine Froseth, care în clipul publictar joacă rolul unei balerine.

Flora Chic a luat naştere în urma unei colaborări cu prestigioasa casă Givaudan, leader mondial în crearea parfumurilor de peste 250 de ani, cu sedii în Paris şi New York. „Crearea unui parfum e un process de fineţe şi de echilibru, dar este şi despre magia de a face pe cineva fericit”, explica Marypierre Julien, parfumier senior și membru al Casei Givaudan, care s-a implicat în procesul de creaţie. „Flora Chic inspiră eleganță și lux și transmite încredere persoanei care îl poartă. Aromele sale distinse și captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc și de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistență de lungă durată recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât și la încheietura din zona coatelor. ”

Flora Chic Behind the Scenes image - woman sitting on the floor smelling a flower

Nu o să te îndrăgosteşti doar de aroma floral fructată, ci şi de sticluţa cu design aparte realizat de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Capacul format din 20 de componente individuale asamblate ulterior, care ne duce cu gândul la un taburet dintr-un boudoir e într-o perfectă armonie cu panglica roz şi accentele de roz pudrat. Feminitate la superlativ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *