Feeling BEAUTEAFULL

Bianca Nutu

Când aparatura de ultimă generaţie, specialiştii de top şi cele mai bune ceaiuri din Bucureşti se reunesc sub acoperişul aceluiaşi centru de înfrumuseţare şi remodelare corporală, eu nu am cum să nu trec pragul unui asemenea loc. Mai ales că în joc era şi o sesiune de microdermabraziune cu un device absolut inovator.

Nu demult, am descoperit că se crease o adevărată isterie în jurul unui nou centru de beauté din inima capitalei, Beauteafull. Mi se repeta într-una că salonul e dotat cu cea mai nouă aparatură din domeniu, că întreg personalul, de la terapeuţi la hairstilisti sau manichiuriste, e foarte bine instruit, şi că e musai să beau o cană de ceai de la Basilur.

Beauteafull

Totuşi, chiar dacă îmi fusese prezentat în cea mai favorabilă lumină, în sinea mea, mi-am propus să mă pronunţ, doar după o sesiune de curăţare a feţei. Centrele de înfrumuseţare dau adesea greş la acest capitol şi sunt extrem de puţine locuri pe care să le recomand fără rezerve.

Sub lupă

Între mine şi Amalia, cosmeticiana de la Beauteafull e chimie de la prima strângere de mână.  Spre deosebire de alte experienţe, când am avut sentimentul că totul se petrece pe fugă, acum, timpul curge lin. Mai întâi, mi se explică blând că BDR (Beauty Defect Repair), aparatul german pe care urmează să îl testez, a revoluţionat pur şi simplu industria de skincare prin tratamentele, care pot fi efectuate cu ajutorul acestuia.

Beauteafull

Peeling-urile cu acizi din fructe, sesiunile de microdermabraziune, facilitarea penetrării ingredientelor active în cele mai profunde straturi ale dermei, dar şi calmarea tenului, după un facial au căpătat o altă dimensiune. “Te vei convinge de asta pe pielea ta”, mă asigură experta, întoarsă de curând în ţară după ce a lucrat în Dubai la Cleopatra Spa (un spa cu circuit închis unde au acces doar prinţesele saudite).

La început, după ce machiajul îmi este îndepărtat, simt cum mâinile Amaliei, uşoare, dar stăpâne pe ele, îmi aplică o fiolă Derma Peel cu acizi din fructe 8%,. Aproape că adorm. Deschid ochii doar ca să mă conving că şedinţa de microdermabraziune se va realiza cu un aplicator steril, de unică folosinţă.

Ideală pentru tenul cu pori măriţi, exces de sebum, impurităţi,  culoare neuniformă şi chiar cicatrici acneice, această procedură îmi lasă faţa extrem de catifelată. Răsfăţul nu se opreşte aici. Amalia îşi fixează pe mâini electrozi, care îi fac pur şi simplu mâinile să danseze pe faţa mea. Rar am avut parte de un masaj al feţei atât de relaxant.

La final, îmi aşază deasupra feţei o lampă SF, conectată la platforma aparatului, care mă învăluie într-o lumină albastră, cu rol calmant.

Bianca Nutu

Nu doar că tenul meu nu mi s-a inflamat (cum mi se întâmpla adesea în urma metodelor clasice de curăţare ale feţei), dar nici eu nu am nimic de reproşat. Absolut nimic. Tenul meu a căpatat o luminozitate demnă de invidiat. Cu siguranţă, mă voi întoarce curând. Atât pentru Amalia şi mâinile ei magice, cât şi pentru aparat şi pentru cana delicioasă cu ceai, servită într-o room tea elegantă.

Bianca Nutu

Beauteafull

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *