Fără riduri. Fără piele lăsată. Fără blocaje emoţionale

Bianca Nutu

Chiar când credeam că le-am testat pe toate, am fost invitată la o ședință de sculptoplastie.

După un research riguros , am constatat că toate căutările pe google generau același rezultat: Iulia Avram, inventatoarea acestei metode brevetate şi licenţiate, fiind unica persoană din lume care practică acest procedeu.

покупка mac
Când am sunat la ușa cabinetulu său, habar nu aveam ce urma să mi se întâmple. După câteva politețuri schimbate, dna Avram m-a poftit să ies din cabinet, să sun și să mă prezint din nou, de data aceasta fără să îmi înclin umerii-semn clar că vreau să le fac celorlalți pe plac.  „Stai mereu dreaptă!”, m-a îndemnat în timp ce mă conducea în living.

După ce am trecut peste șocul primei noastre relaționări, m-am destins la o cafea rusească. Am aflat că  prima provocare de a sfida legile gravitaţionale estetice a primit-o  acum 10 ani şi că, de-a lungul unei decade a reuşit să înfrumuseţeze atât estetic, cât şi emoţional toate persoanele care au apelat la ajutorul ei.

Sculptoplastia nu este numai arta care îţi modelează chipul cu mâinile goale, ci şi un procedeu special care te ajută la reechilibrarea energetică, emoţională şi estetică. “De-a lungul timpului toate emoţiile şi energiile negative se acumulează de cele mai multe ori pe faţă. Ochii se îngreunează şi la fel ca pielea şi pometii, cad. Iar în societatea în care trăim, oboseala şi stresul sunt factorii principali ai blocajelor energetice care duc la formarea ridurilor,” mi-a explicat dna. Avram.

Fiecare şedinţă este personalizată în funcţie de particularităţile fiecărui model şi începe simplu prin provocarea de a te privi în oglindă. Având pacienţi în toată lumea, casa dânsei se împarte între Moscova, Milano, Roma, Bucureşti şi Chişinău. Merge acolo unde este chemată şi rămâne atât timp cât este nevoie.

Cel mai tânăr model a avut numai 9 ani şi suferea de un blocaj fizic la nivelul gâtului şi al feţei. După doar o şedinţă acest defect fizic a fost îndepărtat iar efectele se menţin şi în prezent.

Dacă nu aş fi încercat pe propria piele, nu aş fi crezut că prin sculptoplastie poate fi îndepărtat ţesutul adipoase sau că ovalului chipului poate fi remodelat fără să fie nevoie de ajutorul bisturiului. Astfel, prin mişcări speciale de contractare a muşchilor faciali, defectele fizice sunt îndepărtate, pielea este întinerită, iar blocajele emoţionale de pe chip sau de la nivelul întregului corp sunt şterse.

Pentru programări: www.sculptoplastics.com

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *