Descoperă noua colecţie de machiaj Nutcracker Sweet de la MAC

Sweetcracker MAC

Nutcracker Sweet de la MAC e despre o lume magica, indrazneata, capricioasa in care niciodata cineva nu ar indrazni insa sa se planga ca exista prea mult roz. Inspirata din povestea Spargatorului de nuci, colectia cuprinde suficient de multe produse incat sa ajunga pentru toata lumea. Spre deosebire de cei doi copii ai familiei Stahlbaum, Clara si Fritz, care se cearta pe cadourile primite de la unchiul lor in povestea originala, de data asta, va domni armonia si dorinta de a imparti cu cei dragi minunatele kit-uri.

Eu am trecut deja prin magazinul MAC din Mega Mall si m-am lasat pe mainile talentatei mele prietene, Ana-Maria Grigore, make-up artist MAC. Ea m-a invatat si pe mine cum sa combin produsele din diverse kit-uri astfel incat sa obtin un look jucaus, in tonuri dozate cuminte, dar care iti pun intregul chip in valoare.

Ana Maria Grigore

Si pentru ca tot vorbeam despre a bucuri de a imparti, Ana ne da toate detaliile. E important sa stiti ca in magazine, va asteapta multe alte optiuni chiar daca in cazul meu, Ana a ales sa foloseasca Nutcracker Sweet Smokey Eye Bag si Nutcracker Sweet Nude Mineralize Kit.

mac_nutcrackersweet_smokyeyebag001

 

mac_nutcrackersweetnudemineralize001

Tips & tricks

Dupa aplicarea bazei de machiaj, am continuat cu ochii. In pliu, am blenduit nuanta BLACKBERRY  din colectia permanenta. Pe pleoapa mobila, am aplicat PRO LONGWEAR PAINT POT – DREAM SCENE. Pentru a obtine un efect smokey eyes sexy si glam, am folosit creionul GRAPHBLACK atat pe conjunctiva, cat si printre genele inferioare, dupa care l-am difuzat usor cu muchia pensulei #239. Urmatorul pas este aplicarea fardului FATHOMS DEEP atat pe pleoapa mobila, peste paint pot, cat si pe pleoapa inferioara, peste creionul negru difuzat. Dupa acestea, aplicam setul de gene false #7, care dau un look romantic si jucaus intregului machiaj. Dupa ce genele s-au fixat, aplicam mascara FALSE LASHES pentru a defini si finaliza intregul machiaj smoky eyes.

2.In obraji aplicam GLOBAL GLOW MINERALIZE SKINFINISH – un bronzer cu efect usor iluminator, care sa completeze lookul  glam, specific petrecerilor de iarna J  Buzele vor fi nude. Aplicam mai intai rujul MINERALIZE RICH PURE POT peste care adaug si glosul MINERALIZE GLASS HAPPINESS.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *