Descoperă INITIO PARFUMS PRIVÉS, una dintre cele mai exclusiviste case de parfumuri din lume

INITIO PARFUMS PRIVÉS

Lansată  în urmă cu doi ani în timpul Festivalului de Film de la Cannes, INITIO PARFUMS PRIVÉS e o casă exclusivistă de origine franceză, care nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a fi descrisă. Un melanj între descoperirile despre feromoni şi ingredientele naturale preţioase, parfumurile, ce au la bază un concept extrem de interesant, vorbesc de la sine. Pur şi simplu, le miroşi, le încerci pe piele şi devii dependent. Iar când observi reacţiile celor din jur, atraşi de dâra de parfum pe care o laşi în urma ta, nu o să mai vrei să le înlocuieşti niciodată. Şi totuşi, deşi ai crede că rolul esenţial al unui parfum este să seducă, te asigur că fiecare parfum al brandului e mai mult decât atât şi are puteri magice. Spectaculoasele creaţii olfactive te aşteaptă să le descoperi în parfumeria Elysée pe Calea Victoriei, nr 39 sau online, unde sunt disponibile în exclusivitate.

CONCEPT UNIC

parfumuri cu feromoni

INITIO PARFUMS PRIVÉS introduce un concept nou în lumea parfumeriei: layering, care se referă la posibilitatea de a suprapune pe piele parfum după parfum. Practic, ghidat de instinct, îţi poţi crea o amprentă olfactivă inconfundabilă, îmbinând creaţiile casei.

Pe de altă parte, aşa cum o arată şi numele, INITIO PARFUMS PRIVÉS e o invitaţie de a ne reîntoarce la originea parfumurilor, pe vremea când acestea erau mistice şi aveau puteri nebănuite. Dacă în 2016, folosim parfumurile ca să mirosim bine, în vremurile străvechi erau un simbol al credinţei şi talismane ale norocului. Aşadar, brandul ne oferă şansa de a fi iniţiaţi într-un univers olfactiv unde tainele parfumeriei ne sunt dezvăluite.

Mare atenţie! Păşim într-o lume presărată cu câteva parfumuri cu formulă secretă, care ating atât pielea, cât şi sufletul. Iar acest efect este posibil pentru că INITIO PARFUMS PRIVÉS nu subestimează puterea mirosului şi nu tratează aspectul la nivel superficial, ci din contră îi alocă toată atenţia. Astfel, aşa cum explică însăşi Alicia Reille, „în urma colaborării cu oameni de ştiinţă şi neurochirurgi, ne-a fost mai clar ca niciodată că totul e ghidat de feromoni şi de miros.”. Există aşadar o parte animalică în noi, care stabileşte într-un mod subtil cine ne atrage şi pe cine să respingem

COLECŢIA DE PARFUMURI DE LA INITIO PARFUMS PRIVÉS

Deloc întâmplător, INITIO PARFUMS PRIVÉS ne cucereşte simţurile cu 3 colecţii. Ştim deja simbolistica acestei cifre, aşa că o să trec direct la a vi le prezenta. Nu înainte însă de a vă povesti că ultima, CARNAL COLLECTION a fost lansată săptămâna trecută, România fiind a doua ţară, după Franţa, unde pot fi momentan găsită. Tocmai de aceea, pe net, nu o să găsiţi prea multe informaţii despre cele două parfumuri lansate recent, High Frequency şi Side Effect, care fac parte din exclusivista colecţie.

Colecţia ABSOLUTES include 4 parfumuri (Blessed Baraka, Mystic Experience, Divine Attraction şi Absolute Aphrodisiac), care reface legătura originară dintre parfum şi ezoterism prin îmbinarea unor ingrediente naturale. Fiecare dintre ele are la bază o formulă inspirată din secrete ce dăinuie încă de pe vremea egiptenilor, iar pe capac, ţi se dezvăluie ce vrăji face esenţa. Gurmand si senzual, cu note de vanilie, mosc si lemn de santal, Blessed Baraka este best seller-ul colecţiei. Iar cei care l-au ales mărturisesc că de când îl poartă norocul le-a bătut la uşă.

Blessed Baraka

Colecţia Magnetic Blend include trei parfumuri (Magnetic Blend 1, Magnetic Blend 7 şi Magnetic Blend 8) şi mizează pe puterea de atracţie a feromonilor. Timp de patru ani, cercetători din diverse domenii au participat la recreerea în laborator a unor molecule identice cu cele care se regăsesc în feromonii căpriorului înainte de împerechere sau a ambrei gri specifică balenelor din Oceanul indian. Parfumurile pot fi folosite ca bază peste care să aplici un alt parfum din colecţia Absolutes sau Carnal. Iar unele persoane or să vrea să le poarte pur şi simplu ca un parfum în sine, fără a le îmbina cu alte esenţe.

Initio Magnetic Blend

Colecţia Carnal Collection include două parfumuri hipnotice, carnale şi pasionale (High Frequency şi Side Effect) despre care am scris aici. Pentru prima dată în istoria parfumeriei, hedione, molecula plăcerii este prezentă în cea mai mare doză şi reprezintă  jumătate din conţinutul sticlei. În urma studiilor desfăşurate în colaborare un neurochirurg german, INITIO PARFUMS PRIVÉS a ajuns la concluzia că aceasta influenţează libidoul, doar dacă e într-o doză semnificativă. Mai mult, brandul a obţinut patentul pentru această moleculă.

molecula placerii

High Frequency şi Side Effect, EDP 90 ml, Initio Parfums Prives, 890 lei/fiecare, disponibile exclusiv la Elysee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *