Horoscop 23 februarie-7 martie

horoscop

Ce se întâmplă pe cer nu ne impactează pe toţi la fel. De aceea, un horoscop general nu rezonează decât până la un anumit punct cu voi. Deşi sunt o optimistă fără pereche şi am tendinţa de a pune accent mai degrabă pe lucrurile bune şi frumoase, m-am gândit să analizăm atât partea pozitivă a unor situaţii cu care vă confruntaţi acum şi în perioada imediat următoare, cât şi partea lor mai puţin plăcută.

Nu o să vă explic fiecare aspect planetar în parte pentru că ştiu că pe mulţi îi bagă în ceaţă şi cu Neptun în Peşti, cei mai mulţi dintre noi suntem deja confuzi. Probabil că în ultima perioadă s-au întâmplat anumite evenimente şi în clipa asta, încă aşteptăm să capete sens. Încă aşteptăm să pricepem de ce am trăit ce am trăit.

Eu, una pun despărţirile, divorţurile, ruperile de contracte sau demisiile de care am auzit în ultima vreme pe seama unui detox emoţional impus de energia astrelor. E vremea să fim realişti, să ne luăm adio de la ce nu mai funcţionează şi să facem acele schimbări care ne ajută să creştem şi să evoluăm. E cazul să ne punem armele în cui, să iertăm şi să mergem mai departe.

Cei care se confruntă cu probleme de sănătate pot avea parte de vindecări miraculoase sau cel puţin, au şansa de a descoperi la timp ce soluţii au la îndemână.

Şi pentru că fiecare om de pe planeta asta e la un alt nivel de conştiinţă, mulţi vor spune că miracolele chiar există şi chiar vor avea parte de ele. Totuşi, ca să recunoşti magia din viaţa ta, e important să şi crezi în ea.

Dar hai să analizăm fiecare zodie în parte.

BERBEC

E o perioadă în care te poţi elibera de trecut pentru că în sfârşit dai dovadă de empatie şi înţelegi că alţi oameni nu şi-au făcut un ţel din a te răni. Doar atât puteau ei. Pur şi simplu, nu au fost în stare de mai mult.

Ţi s-ar putea reproşa acum că eşti pierdut în visele tale sau că îţi dedici prea mult timp actelor caritabile.

Sunt şanse mari ca în cariera ta să se întâmple lucruri foarte bune. Învaţă să fii discret şi nu te lăuda în gura mare cu realizările tale. Dacă ai câştigat şi nişte bani buni de curând, sărbătoreşte fără prea mult tam-tam.

Oricât de prietenos sau de sociabil ai fi acum, nu îţi da în stambă cu şefii sau cu noi colaboratori. O atitudine serioasă îţi este de mai mare ajutor. Glumele şi reacţiile de bufon nu ţi se potrivesc.

Dacă se iveşte ocazia să îţi iei un angajament acum, analizează bine situaţia deoarece pe parcurs, ar putea deveni o povară.

TAUR

Hai să spunem lucrurilor pe nume. Ţi-ai pus prietenii pe un piedestal şi în ultima vreme, au început să cadă măştile. Şi uite cum te-ai trezit tu că ţi-ai pus inima pe tavă şi ai înmânat-o cui nu merita. Nicio problemă. Acum că ai deschis ochii, ştii ce ai de făcut. Din fericire, ai şansa de a-ţi face noi contacte, aşa că întregul tău cerc social se poate schimba. Focusează-te pe relaţiile sănătoase.

Sunt şi unii Tauri, care se simt neîncrezători în şansele lor de a-şi transforma un vis în realitate. În loc să stai cu mâinile în sân şi să nu acţionezi în niciun fel pentru că ţi-e prea frică şi îţi tot repeţi ca o moară stricată că nu îţi iese, ascultă-ţi intuiţia. Nu, nu o confunda cu ce îţi spune mintea. Am stabilit deja că vocea din mintea ta îţi spune că nu vei reuşi niciodată. Mai există însă o voce plăpândă care te poate ghida. Aia e intuiţia. Mai apoi, fă un plan de acţiune şi nu te lăsa speriat de obstacolele care îţi ies în cale.

GEMENI

Dacă în ultima vreme, ai fost nehotărât sau ai avut ceva ezitări legate de drumul tău în viaţă, de cariera ta; dacă ai avut dubii legat de felul în care te percep ceilalţi şi de imaginea ta publică; dacă ai simţit că nu te poţi remarca în ceea ce faci şi că alţii ţi-au luat-o înainte; dacă mulţi s-au ridicat pe spinarea ta şi tu ai rămas un ilustru anonim, a venit vremea să corectezi lucrurile. Nu te consuma în sinea ta până te ia durerea de stomac că doar pierzi vremea.

Am câteva veşti bune. Înainte de toate, ţi se oferă şansa de a face un pas înainte în carieră sau la locul de muncă. Poţi câştiga nişte sume frumuşele din comisioane sau bonusuri. Se pare că eşti pe cale (dacă nu ai făcut-o deja) să îţi setezi noi obiective şi de data asta, să le duci până la capăt. Nu se vor întâmpla minuni peste noapte. Progresul e lent. Asta e vestea proastă.

Artiştii au şanse mari să-şi valorifice talentele tot anul 2020. În sfârşit!

RAC

Unii Raci pot avea probleme cu învăţatul acum. Alţii îşi fac bagajele să plece la drum, dar se pot confrunta cu tot felul de amânări sau obstacole. Vă puteţi aştepta la relocări, călătorii alături de un grup de prieteni sau drumuri făcute cu scopul de a participa la un eveniment important din viaţa cuiva apropiat.

Se aud şi clopote de nuntă. În urma unei escapade sau în timpul acesteia, cineva îşi anunţă cererea în căsătorie.

Ceva din trecut rămâne în urmă. Se închide un capitol al vieţii.

Mare atenţie la poveştile care vi se spun, dragi Raci în următoarea perioadă. Dacă o persoană sună too good to be true, nu o primiţi direct în sufletul vostru. Mai lăsaţi să treacă nişte timp înainte să vă pronunţaţi.

LEU

Pe o parte, urmează o perioadă care îţi aduce multe şanse să îţi creşti veniturile. De asemenea, vom afla de mulţi Lei care beneficiază de o mărire de salariu. Dacă nu primeşti banii tu, s-ar putea ca partenerul să câştige mai bine şi să beneficiezi şi tu.

Pe de altă parte, s-ar putea să te trezeşti cu probleme financiare provocate de alţi oameni (rude, parteneri etc). Sau să întâmpini dificultăţi în managerierea resurselor comune. Dacă ţii banii la un loc cu partenerul, pot ieşi discuţii. Nu încredinţa bani altora cu speranţa că vor face lucrurile în locul tău. Fii precaut şi cu investiţiile.

Tot ce ţine de ataşamente sau de dependenţe emoţionale merită să fie curăţat.

FECIOARA

Multe Fecioare poartă acum ochelari de cal. Fie au aşteptări nerealiste de la partener, fie îl văd altfel decât e în realitate. Şi uite aşa ar putea suporta anumite neplăceri doar de dragul de a nu-l pierde pe celălalt.

Alte Fecioare, care până acum nu s-au simţit pregătite să intre într-o relaţie, fac pasul cel mare.

Pe plan profesional, sunt posibile parteneriatele cu străini. Şi totuşi, există un sentiment de nelinişte când vine vorba de negocieri.

Şi tu ai călătorii în plan!

BALANTA

Vei aborda dintr-o perspectivă nouă chestiunile legate de sănătate, de rutina zilnică și de obiceiuri. S-ar putea să conștientizezi că felul în care ți-ai manageriat viața până acum nu a fost mulțumitor. Pot apărea conflicte între cerințele familiei și ale partenerului, şi să te simţi prins la mijloc, ca într-o menghină.

Dacă ai o problemă de sănătate greu de diagnosticat sau de tratat, mai cere părerea unui medic în perioada următoare deoarece sunt şanse mari să găseşti o soluţie.

Dacă ai avut de făcut cheltuieli pentru reparaţii sau decorări acasă, nu te teme că rămâi cu o gaură în buget. Vin alţi bani.

SCORPION

De fiecare dată când te îndrăgosteşti, uiţi de tine. Şi în loc să te focusezi pe ce ai tu de făcut, în loc să te ocupi de pasiunile tale, vrei să îi faci viaţa mai frumoasă celuilalt. Vrei să îl ajuţi, să îl înveseleşti Dacă te pui preş, miră pe cineva că eşti călcat în picioare?! Şi uite aşa te trezeşti în mijlocul unei relaţii de tipul victimă-salvator. Dă-ţi două palme imaginare şi revino cu picioarele pe pământ. Profită de creativitatea ta ca să îţi dezvolţi proiectele personale.

Poveştile de dragoste îţi pot aducemulte nemulţumiri. De fapt, ele nu fac altceva decât să îţi oglindească rănile. Greşelile pe care le-ai făcut în trecut le repeţi. E o perioadă numai bună să îţi analizezi reacţiile, să deschizi ochii şi să depistezi legăturile toxice de care stai agăţat.

SAGETATOR

E cazul să apeşi pe un buton şi să îţi resetezi viaţa personală. Nu te grăbi să tragi concluzii. Însă condiţiile în care locuieşti, relaţiile cu părinţii (mai ales cea cu mama),  siguranţa emoţională, chestiunile imobiliare devin subiecte importante de discuţie pe care îţi recomand să nu le ignori. Ceva nu mai poate continua la fel.

Şi chiar dacă simţi că ţi se cere prea mult, că trebuie să faci sacrificii prea mari, trage adânc aer în piept şi nu mai băga capul în nisip ca struţul.

CAPRICORN

Nici tu nu îi înţelegi pe ceilalţi şi nici ei nu te înţeleg pe tine. Sau cel puţin aşa simţi. Primeşti semnale amestecate pe care uneori, nu vei şti cum să le interpretezi. În primul rând, nu te aştepta ca un frate, un vecin sau cineva apropiat să îşi abandoneze planurile pentru a te ajuta pe tine.

În altă ordine de idei, nu m-aş mira să devii interesat de reluarea unor studii sau să vrei să te reconectezi cu anumite persoane.

Sunt posibile şi călătorii scurte, care apar pe neanunțate.

VĂRSĂTOR

Cu banii, s-ar putea să fii momentan în ceaţă.

Finanţele, posesiunile, dar şi respectul pentru propria persoană vor ajunge în centrul atenţiei tale.

Cineva poate că are un interes financiar în ceea ce te priveşte, dar mă gândesc că eşti suficient de smart să nu îi pici în plasă.

Pe de altă parte, dacă finanţele îţi dau acum un sentiment de nelinişte sau de nesiguranţă, nu te panica. E doar o lecţie, care te va ajuta să devii stabil.

Încearcă pe cât posibil să pui bani deoparte şi să fii foarte realist cu modul în care îi cheltui. Nu îţi recomand însă să fii zgârcit sau să te opreşti din a face fapte bune (ceea ce faci în mod frecvent). Binele se întoarce.

Dacă ai credinţe limitative legate de bani (banii nu cresc în copaci, banii se fac greu, mai bine cinstit şi sărac etc), e timpul să le vindeci.

PESTI

Prin preajma unor Peşti, sunt mulţi oameni care îi folosesc, îi manipulează şi îşi urmăresc strict interesul lor. Nu o să sune prea plăcut ce urmează să citiţi. Dar dacă te afli într-o astfel de situaţie,  tu le permiţi. Tu le dai voie să te folosească pentru că aşa te simţi important.  Nu te sacrifici din bunătate, ci pentru că te hrăneşti cu statutul de victimă. Fă o curăţenie generală şi focusează-te pe tine. Ajută-te pe tine.

Alţi Peşti vor simţi nevoia să se reinventeze. Şi au toate şansele să o facă.

Acesta este un horosop scris la modul general. Cu unii va rezona, cu alţii mai puţin. Dacă vrei să afli mai multe, te aştept la o şedinţă de citire a EU-lui.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *