Cum sa obtii un machiaj de vara in cativa pasi simpli(video)

_MG_2092
In urma cu cativa ani, Bianca insista sa ne facem o platforma online de beauty. Desi mi-a placut ideea de la inceput, amanam proiectul de la o luna la alta pentru ca …pur si simplu, nu aveam timp. Aveam prea multe programari de make-up la studio, tineam si cursuri de machiaj,  si nu era tocmai usor sa ma impart intre shooting-uri, lectii cu Alessia, fiica mea, si sa mai imi ramana si timp pe care sa il petrec cu sotul meu, cu sora mea, cu familia mea.
Situatia nu s-a schimbat cu nimic nici acum. Programul meu e la fel de incarcat. Doar ca m-am schimbat eu, in urma unor evenimente care mi-au demonstrat ca avem intotdeauna timp fix pentru ceea ce ne propunem. Asa ca, de acum inainte, ne vom „intalni” des online cu review-uri de produse, cu trucuri de machiaj, cu sfaturi despre cum se folosesc corect cosmeticele si cu multe tutoriale video, preferatele mele.
Azi, va invit sa incercati un machiaj de vara, urmand pasii din clipul de mai jos. Promit ca nu e deloc complicat. 
Nu tineti cont de vremea de afara. De saptamana viitoare, soarele iese din nou si pe strada noastra. Asa ca pana atunci, aveti timp sa exersati. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *