Cum să îţi îndeplineşti dorinţele în 2018? (Ce am învăţat de la Oltea Tudose)

oltea tudose

Se spune că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat se îndeplineşte. Şi totuşi, mi s-a întâmplat adesea să îmi doresc ceva cu ardoare şi să nu iasă deloc cum voiam eu. Unele erau lucruri mici, de altele depindea întreaga mea stabilitate emoţională. Mi-a luat ceva timp să înţeleg că a-ţi dori cu adevărat un lucru nu înseamnă doar să îl spui cu voce tare. Trebuie să fii dispusă să ţi-l imaginezi dinainte de a-l avea, să acţionezi, să păşeşti în afara zonei de confort şi să nu renunţi când soarta se arată potrivnică.

E vineri seară. Ar fi trebuit să ajung la seminarul An Vechi-An Nou susţinut de Oltea Tudose cu jumătate de oră în urmă. Vreau să fiu acolo. Vreau să îmi fac bilanţul anului ce a trecut alături de cei participanţi. Vreau să învăţ cum să îmi îndeplinesc dorinţele în 2018. Şi totuşi, mă aud spunându-mi: „Lasă. O să ajungi data viitoare.”

În câteva secunde, găsesc o sumedenie de motive pentru care ar trebui să renunţ. Mi-e foame. E trafic. Sunt foarte obosită. O să mă simt prost că am întârziat. De ce ai nevoie să mergi la un workshop ca să analizezi ce ai învăţat din anul ce a trecut?! Poţi face asta de una singură. Îmi dau seama repede că e doar o formă de autosabotaj şi ignor toate acele gânduri care mă îndeamnă să mă ascund în pat, cu o carte în mână. Mă duc.

Ghidată de Oltea, reuşesc cu uşurinţă să am o privire de ansamblu a lui 2017. Îmi place blândeţea cu care mă conduce în miezul lucrurilor. De câteva ori, mai mai că aş da înapoi şi aş pune sub lacăt nişte amintiri. Simpla ei prezenţă mă linişteşte. Oltea e unul dintre acei coachi cu care am făcut click instant, dar despre asta şi despre experienţa mea Theta Healing one-to-one vă povestesc cu altă ocazie.

2017 a fost un an greu, cu despărţiri dureroase şi vizite prin spitale. Chiar nu mi-a fost deloc  uşor. În sală, alţi ochi se umplu de lacrimi. Oltea ne îndrumă spre partea plină a paharului. Da, am avut şi multe realizări, pe plan profesional. Şi cel mai important, am învăţat cum să iubeşti un om necondiţionat, fără să îl ai de fapt.

După fiecare meditaţie în stare Theta (workshop-ul e presărat cu câteva meditaţii, care or să îţi placă fie că eşti începător sau ai deja experienţă), mi-e tot mai limpede că până şi experienţele negative au fost un dar. În lipsa lor, nu aş fi învăţat niciodată să cer ajutor. Aş fi aşteptat în continuare ca ceilalţi să ghicească de ce am eu nevoie.

Workshop-ul e atât de bine structurat încât nici nu ştiu când a trecut timpul şi am ajuns la partea în care învăţ cum să îmi îndeplinesc dorinţele în 2018. O să împărtăşesc şi cu voi ce am învăţat de la Oltea Tudose. Vă recomand din toată inima să o urmăriţi mâine seară într-un webinar gratuit (detalii aici) sau să vă înscrieţi la următorul workshop An vechi-An Nou.

Cum să îţi îndeplineşti dorinţele în 2018

Mai întâi, trebuie să îţi dai voie să îţi doreşti. Da, ai citit bine. Când îţi dai voie, lucrurile încep să se mişte. Să fii recunoscător pentru ce ai nu înseamnă că nu mai e loc şi pentru altceva în viaţa ta. Majoritatea dintre noi ne simţim vinovaţi când ne dorim o casă, o maşină, un abonament la spa etc. Nu e nimic greşit în a vrea lucruri materiale. Asta nu ne face mai puţin spirituale.

Fă-ţi o listă cu dorinţe exprimate clar. Eu vreau un Porsche Macan, un birou spaţios, mobilat tot alb, cu ferestre înalte, o vacanţă în Laponia şi wish list-ul poate continua la nesfârşit. Fii generoasă cu tine. Dacă ai avea o baghetă magică şi ţi-ai putea îndeplini orice dorinţă, care ar fi aceea?

Nu îţi bate capul cum se va îndeplini.

„Plantează” sămânţa dorinţelor tale în timpul unei meditaţii ghidate. O poţi achiziţiona de aici. Secretul este ca atunci când îţi imaginezi ce vrei, să simţi bucuria.

Ai încredere că dorinţele se vor  îndeplini dinainte de a se materializa.

Fii atent la semnele pe care le primeşti din jur. Vor fi oameni, oportunităţi care îţi vor ieşi în cale doar ca să te ajute. Deschide-le uşa.

Îndeplineşte o dorinţă altcuiva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *