Cum mi-am recuperat optimismul

spa consultant

 

Atunci când lucrurile merg prost, ai două variante: fie rămâi blocată în rolul de victimă şi te plângi tuturor că nu înţelegi cum e posibil ca tocmai ţie să ţi se fi întâmplat asta, fie începi să cauţi o mică bucurie în magia fiecărei zile. Uşor de spus, ştiu. Deşi lucrez în industria spa-urilor şi sunt pasionată de tot ceea ce înseamnă răsfăţul simţurilor, am făcut cunoştinţă cu uleiurile esenţiale de la Darphin într-un moment al vieţii mele când problemele păreau să-mi fi pus optimismul la colţ, fără drept de apel. Şi sinceră să fiu, îmi cam pierdusem speranţa că ceva ar putea să mă facă să mă simt mai bine.

Nu prea eram în apele mele când soţia neurologului meu mi-a făcut cadou uleiul esenţial de trandafiri de la Darphin, cu un bileţel al cărui mesaj iniţial m-a înfuriat. „O picătură mică, un pas mic şi o acţiune cât de mică schimbă tot.” Hai să fim serioşi, m-am gândit. Ce să se mai schimbe când nu-mi stă mie în putere să schimb diagnosticul. L-am lăsat pe noptieră, fără să fiu măcar curioasă să îi deschid capacul. Aveam eu altele pe cap. Şi la propriu, şi la figurat. Dar şi când a învins curiozitatea mea de beauty editor şi am inspirat parfumul inconfundabil de trandafiri! M-am îndrăgostit pe loc. Long story short, am învăţat că da, nu puteam schimba rezultatele analizelor, dar îmi puteam schimba starea de spirit graţie acestui elixir al bunei dispoziţii.

ulei esential de trandafiri

Ca să ne înţelegem, uleiul esenţial de trandafiri de la Darphin este un produs de skincare, vibraţia înaltă a trandafirilor conferindu-i însă puteri magice. Nu îl pulverizezi prin cameră, ci îl aplici direct pe piele, oferindu-ţi astfel protecţie împotriva daunelor cauzate de factori externi. Partea absolut fantastică este că în timp ce îi oferă pielii cea mai bună îngrijire, ţie îţi atenuează stările de anxietate şi durerile de cap. O picătură mică, un zâmbet stingher în colţul gurii şi într-un final, bucuria mi s-a instalat din nou în  ochi.  Soţia neurologului avusese dreptate.

Acum, dacă ţi-e teamă să foloseşti uleiuri faciale şi te gândeşti că îngraşă tenul, nu le-ai descoperit încă pe cele de la Darphin. Brandul are 7 uleiuri esenţiale în portofoliu pe care le poţi descoperi aici. Următorul pe lista mea este uleiul esenţial de iasomie, un tratament în toată regula pentru fermitate şi lifting pe care să îl aplici seara. Specialiştii în aromaterapie susţin aroma uleiului esenţial de iasomie te face să te simţi romantică. Ar fi şi cazul, zic!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *