Cum faci o femeie să zâmbească din nou

bianca nutu

Ca să mă aşez pe un scaun, a trebuit să dau la o parte hăinuţele de copii. Casa prietenei mele arăta ca după atacul unor hoţi. Sertare scoase, mormane de vase, podeaua murdară de resturi de mâncare, praf de două degete. Iar în mijlocul acestui dezastru, doi ochi căprui mă priveau cu disperare. Cu teamă de a nu fi judecaţi.

Eu şi D, ne ştim de mulţi ani. Dinainte să rămână mamă singură. Dinainte să se lupte în instanţă pentru pensie alimentară. Dinainte ca simpla achiziţionare a unor cosmetice să devină un lux. O admir şi o iubesc poate mai mult ca înainte pe femeia asta bătăioasă,care a început să plângă în hohote când i-am făcut cadou un ulei de corp pe bază de mango indian şi iarba tigrului asiatică (Gotu Kola) din gama Home Spa de la Douglas. Şi pe cuvânt că nu aş fi suflat niciun cuvinţel despre asta dacă nu m-ar fi încurajat ea.

Iniţial, mai mult ca sigur, D. a fost recunoscătoare că cineva s-a gândit la ea, că în mijlocul haosului şi al dezordinii cineva e acolo să îi reamintească că viaţa ei nu e aşa. Că e doar o etapă, în urma căreia va deveni şi mai puternică. Sunt sigură însă că nici măcar prin cap nu îi trecea că nu un gest simplu o să îi schimbe starea de spirit, ci produsele în sine.

Nu doar unii bărbaţii, ci şi multe femei trec cosmeticele la capitolul bagatele. De exemplu, ignoră puterea olfactivă, tactilă a unui ulei de corp, care li se topeşte pe piele.Asta pentru că nimeni nu i-a educat vreodată în acest sens. Aici intervin eu. 🙂

Dacă ai încredere în recomandările mele şi vei folosi uleiul de corp Indian Mango & Gotu Kola de la Douglas Home Spa, vei înţelege mai bine despre ce vorbesc. Îl recomand pentru că l-am testat şi m-a convins că poate face o femeie să zâmbească din nou.

ulei de corp Douglas

Îmi place textura la nebunie şi e un pretext perfect să îţi acorzi câteva clipe de atenţie. E şi folositor pentru că formula lui include substanţe active alese din medicina ayurvedică: mango indian şi iarba tigrului asiatică (Gotu Kola), care regenerează şi refac pielea, redându-i prospeţimea tinerească.

Îl recomand însă mai ales pentru că îţi limpezeşte mintea, îţi schimbă starea de spirit. Poate nimeni nu ţi-a spus vreodată ce putere are parfumul de mango. Poate nu ştii că are efect echilibrant şi energizant totodată. Un lucru e însă cert: te face să te simţi mai bine de fiecare dată când foloseşti acest ulei de corp.

Ai o zi proastă? Te-a supărat cineva? Suferi după cineva? Pulverizează acest ulei body spray pe mâini, pe gât, pe decolteu, pe picioare. Fii prezentă în ceea ce faci. Nu îţi lăsa mintea să zburde. Respiră adânc şi bucură-te de aroma care te învăluie. Promit că o să te simţi mult mai bine. Şi neapărat, fă-l cadou la rândul tău cuiva care are nevoie să îşi recapete zâmbetul.

Multumesc Ana-Maria Grigore (make-up), Nicoleta Bârsan (hairstyling) şi Gabriel Crişan (photo).

 

 

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *