Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense. Altfel spus, un parfum numit seducţie.

cel mai bun parfum

Nu cumpăr aproape niciodată un parfum până nu îl simt cu adevărat. Mai exact, îl pulverizez în zona plexului solar şi pe ceafă, aşa cum m-a învăţat cândva un parfumier bătrân, nu doar pe încheietura mâinii. Şi apoi, îi dau timp să se aşeze. Nu mă pronunţ dacă îl vreau sau nu în garderoba mea olfactivă până nu descopăr aroma finală, starea pe care mi-o dă, dar şi reacţiile pe care le stârneşte în ceilalţi.

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense, noul parfum de la CHANEL, a trecut fix prin acelaşi filtru de selecţie, nu o să vă mint. Am intrat la CHANEL Espace Beauté din Băneasa Shopping City pornind de la prejudecata că am fost mereu a N°5 woman şi că e posibil ca noua compoziţie să nu mă încânte. Surpriză! Am fost cu totul şi cu totul de altă părere.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, dă-mi un like aici

cel mai bun parfum

Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense are ceva. Ceva altfel. Şi nu că nu aş putea găsi explicaţii de ce l-aş recomanda. E mai presus însă de aroma puternică, e mai mult decât faptul că e o semnătură olfactivă inconfundabilă sau că persistă multă vreme, umplându-ţi nările cu melanjul notelor de patchouli, portocală, vanilie de Madagascar şi ambră.

Cui i se potriveşte Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense de la CHANEL

cel mai bun parfumKeira Knightley, imaginea CHANEL

În spatele creării unui nou parfum e o muncă titanică. Cu atât mai mult cu cât acesta mai există deja într-o variantă şi succesorul trebuie să păstreze chintesenţa celui vechi, dar să fie aliniat preferinţelor şi tiparului sociologic actual.

Olivier Polge, creatorul parfumurilor casei CHANEL a fost însărcinat să creeze Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense ca un parfum al femeilor care vor întodeauna mai mult. Femei care nu se tem să facă primul pas şi nu folosesc parfumul ca un truc de seducţie, ci ca pe un liant indestructibil între doi oameni. Stă mărturie clipul publicitar, în ton cu noile reguli contemporane ale seducţiei. Femeia poate la fel de bine să preia iniţiativa şi să abandoneze jocul când vrea.

Să defineşti seducţia în funcţie de contextul lui 2018 nu e deloc simplu.Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense de la CHANEL nu tratează seducţia ca un concept. Coco Mademoiselle Eau de Parfum Intense e seducţie în formă lichidă pură. Abia aştept să îl încercaţi şi să îmi spuneţi cum vi se pare.

cel mai bun parfum

Dacă ţi-a plăcut acest articol, dă-mi te rog un like aici
Bianca Nutu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *