Ce ai facut azi pentru tine? (concurs)

Concurs Clarins

Concurs Clarins

Dormim putin. Muncim mai mult decat au muncit vreodata mamele sau bunicile noastre. Suntem supuse zilnic stresului, si ne straduim sa facem fata unui carusel de emotii. In plus, avem intotdeauna ceva mai important de facut decat de a ne preocupa de frumusetea sau de sanatatea noastra. Iar daca ti se pare ca exagerez, as vrea sa te intreb deschis: tu ce ai facut azi pentru tine?

De cele mai multe ori, raspunsul e ingrijorator. Nu avem timp sa citim, nu avem timp sa iesim cu prietenii, nu avem nici macar timp sa ne sunam parintii. Cat despre ingrijirea pielii….trisam ori de cate ori avem ocazia. La urma urmei, nu avem timp sa ne informam ce ni se potriveste cu adevarat, si folosim tot felul de creme, care ne pica in mana. Mai surprinde pe cineva ca rezultatele sunt pe masura?!

Adevar & Provocare

Nu mai e niciun secret ca stilul nostru de viata, bucuriile sau supararile, dar si felul in care ne ingrijim pielea ni se citesc pe chip. Ori atunci cand tenul ne devine tern, lipsit de stralucire, cu un aspect ingrijorator de obosit, solutia nu e sa folosim straturi mai generoase de make-up, ci sa apelam la creme cu formule de ultima generatie. Musai adaptate varstei noastre.

Inspirandu-ma de la motto-ul Clarins, YOU COME FIRST, va provoc sa faceti o pauza in urmatoarele cateva minute si sa descoperiti mai jos beneficiile gamei Multi-Active, special creata pentru femeile in jurul varstei de 30 de ani. In plus, daca participati la concurs, cele doua creme ale gamei, de zi si de noapte, ar putea fi ale voastre.

Multi-Active ClarinsSkincare heroes

Lansata in 1988, gama Multi-Active de la Clarins a fost de un real ajutor femeilor active si ocupate, in their 30s.  La aproape treizeci de ani distanta, Clarins ne prezinta  o a cincea varianta a gamei, mai eficienta ca niciodata.

Duo-ul format dintr-o crema de zi si una de noapte este solutia ideala pentru a ne pastra tenul proaspat si radiant, in ciuda agendei supra-aglomerate. Combinand tehnologia de ultima ora cu puterea plantelor, Multi-Active day si Multi-Active Night reduc vizibil aspectul liniilor fine, ii redau pielii stralucirea si ne mentin tineretea. Ora dupa ora. Zi dupa zi.

Regulile concursului

1.Follow pe instagram paginii Clarins Romania (https://www.instagram.com/clarinsromania/)

2.Print screen intr-un comentariu pe blog.

3. Like paginii de facebook Bianca Nutu (https://www.facebook.com/Bianca-Nutu-685569891547506/?fref=ts)

 

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *