Cadouri de Crăciun: ediţia specială de sărbători Baume de Rose de la By Terry

bianca nutu

Să dăruieşti Baume de Rose BY TERRY, cel mai râvnit balsam de buze din lume e o idee minunată. Cu atât mai mult cu cât de sărbători, e disponibil într-o variantă spectaculoasă,într-un gramaj mai mare decât de obicei şi e împachetat în cel mai chic mod cu putinţă. Când l-am descoperit la Madison, am deschis cutia şi am dat cu ochii de trandafirii uscaţi, perfect conservaţi, nu m-am putut abţine să nu suspin extaziată.

Baume de Rose oferă o îngrijire completă a buzelor, are efect calmant şi conferă acestora volum. În plus, poate fi folosit şi pentru regenerarea cuticulelor. Îmbogăţit cu unt de Shea hidratant, cu ceară de trandafir, ceramide şi vitamina E, produs-cult al brandului a fost inclus în colecţia Impearlious, special creată pentru sărbători. Îl găsiţi sub forma unui cadou tentant, cu nume pe măsură şi disponibil în ediţie limitată: Impearlious Baume de Rose Deluxe.

Trebuie însă să ştiţi că Baume de Rose e încapsulat şi sub forma gamei Baume de Rose Nutri-Couleur sau a unei decoraţiuni de Crăciun, Baume de Rose Charm Jewel.

Infuzată cu pigmenţi care asigură culorii rezistenţă de lungă durată, gama Baume de Rose Nutri-Couleur include şase nuanţe, de la cele mai cuminţi la cele mai vibrante. Uşor de strecurat în geantă şi de folosit (mai ales după o plimbare romantică pe vreme rea, când buzele devin crăpate şi inestetice), Baume de Rose Nutri-Couleur are un puternic efect reparator, învăluind totodată buzele în culoarea dorită.

baume-de-rose-nutri-couleur-gamme-hd3

Cât despre varianta Baume de Rose Charm Jewel, trebuie să îţi spun că oferă exact aceleaşi beneficii şi te învăluie cu acelaşi parfum inconfundabil de trandafiri ori de câte ori îl foloseşti. Baume de Rose Charm Jewel e disponibil într-un tub şi conferă buzelor strălucire. Evident, cutia o poţi agăţa în brad. În schimb, asigură-te că ai oricând produsul la îndemână.

impearlious-2016-packshot-baume-de-rose-bd-web-440x660

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *