Beauty test: noul fond de ten Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme

fond de ten

Există mai multe criterii de care să ţii cont atunci când îţi cumperi un fond de ten nou. E important să stabileşti ce aşteptări ai de la acel produs, să îţi placă senzaţia nu doar când îl aplici pe piele, ci şi câtva ore mai târziu, şi să faci un mic research despre formulă. Sau, dacă îţi este mai simplu, să ceri sfatul unui sfatul unui profesionist. Din fericire pentru mine, având-o prietenă pe Sînziana Iaru, make-up artist şi trainer la Sînziana Iaru Make-Up School, e simplu să fac alegerile corecte şi să ştiu exact ce fond de ten mi se potriveşte. Vă spun sincer că eu sunt mai uşor de cucerit. În cazul ei, fie un produs respectă toate standardele, fie nu trece testul.

Acelaşi fond de ten. Aceeaşi încântare

Atunci când călătoresc şi nu o am prin preajmă pe Sînziana Iaru, machiajul devine o adevărată provocare. Şi asta pentru că deşi folosesc strict aceleaşi produse pe care le foloseşte şi ea, rezultatul e complet diferit. Încă exersez la a-mi perfecţiona tehnica, dar nu o să vă mint că nu sunt mereu cu ochii după produse uşor de folosit. Aşa că, în dimineaţa în care am deschis primul tub din noul fond de ten Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme şi am văzut cât de uşor se aplică şi cât de repede pielea capătă o culoare uniformă, am fost în al nouălea cer. M-am plimbat o zi întreagă prin Barcelona, iar seara la cină, tenul meu arăta impecabil. Catifelat, luminos şi mat!

fond-de-ten
Fond de ten Teint Idole Ultra Wear, Lancôme, 217 lei

Cum spuneam, Sînziana e însă mai greu de cucerit. De această dată, nu doar că i-a plăcut enorm de mult produsul, dar a vorbit despre el în fiecare oraş în care s-a oprit Caravana Secretele Machiajului-un proiect de anvergură în cadrul căruia a susţinut a susţinut workshop-uri în cele mai mari oraşe din România.

Când ne-am revăzut la Bucureşti, la ea la şcoală, amândouă am căzut de acord că Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme nu ar trebui să lipsească din beauty kit-ul unei femei ocupate, cu o agendă încărcată, care nu are timp de retuşuri peste zi. Un fond de ten ideal pentru perfecţioniste, dar şi pentru cele care se tem că în urma unui sărut sau a unei îmbrăţişări, persoana din faţa lor s-ar putea alege nu doar cu un semn de afecţiune, ci şi o pată pe cămaşă.

Noul fond de ten Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme

 De ce îmi place mie

bianca nutu

Fondul de ten Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme este unul din acele produse pe care te poți baza cu adevărat, pentru că are o putere maximă de acoperire și rezistă timp de 24h fără retuș. Datorită formulei inovatoare, face ca roșeața, porii sau imperfecțiunile tenului să dispară, uniformizând rapid nuanța pielii.

Textura cremoasă a fondului de ten Teint Idole Ultra Wear și noii pigmenți cromatici incluși în compoziția sa lasă pielea netedă, radiantă și matifiată. În plus, pentru că acest fond de ten rezistent la transfer reușește să mențină echilibrul PH-ului natural al pielii,culoarea se fixează impecabil pe tenul tău, ceea ce te face să te simți confortabil purtându-l întreaga zi.

De ce îi place Sînzianei

Sinziana Iaru

 Când vine vorba despre fond de ten, sunt foarte exigentă. Iubesc aspectul natural al feţei şi voi elimina din start orice produs care creează efect de mască pe faţă. Teint Idole Ultra Wear are toate atuurile unui fond de ten pe care îl recomand pentru uz zilnic. Paleta foarte largă de culori face şi mai uşoară alegerea nuanţei potrivite tenului tău. Un alt aspect deloc de neglijat este acoperire versus aspect. Acoperirea este mare, dar aspectul pielii ramane natural, ceea ce e un mare plus. Îmbracă pielea în perfecţiune! Îl poţi aplica strat peste strat pe zonele pe care vrei să le corectezi. Dacă pe mine m-a convins, sunt sigură că şi tu îl vei iubi.

Foto: Gabriel Crisan (L’Atelier d’Image)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *