Be mine

8 Jewellery

Considerate de romani lacrimi ale zeilor si mai apoi, pana in secolul al XV-lea un privilegiu exclusiv al regilor, diamantele au fost multa vreme simbolul curajului, al invincibilitatii si al puterii. De la un punct incolo in istorie, au devenit insa dovada incontestabila a iubirii. Iar bijuteriile cu diamante si pietre pretioase din magazinul 8 Jewellery nu fac exceptie.

Odata ce am trecut pragul locatiei din galeriile Grand Avenue, din incinta hotelului Marriott, m-am simtit inexplicabil atrasa de un inel cu aur roz de 18 K, cu diamante de 1,46 carate rasfrante peste o piatra de onix. Desi in magazin, tentatiile erau nenumarate, de la cercei sofisticati, la bratari Tennis sau la coliere opulente, reveneam iar si iar la acest inel. Si desi nu ma pricep aproape deloc la semnificatia pietrelor, atunci cand consultantul mi-a explicat ca onixul e piatra protectiei si ii ajuta pe cei care o poarta sa ia decizii ghidati de instinct, nu de circumstante, totul a capatat sens. Acela a fost momentul in care am invatat ca bijuteriile nu sunt de admirat doar pentru stralucirea diamantelor cu care sunt incrustate, nici pentru felul in care pietrele pretioase sau semi-pretioase iti scot in evidenta trasaturile chipului (desi, evident ca nu sunt, in niciun caz aspecte pe care sa le neglijezi). Bijuteriile pot fi adevarate amulete norocoase, care de multe ori or sa te aleaga ele pe tine, desi ai sa crezi ca e exact invers.

Luiza Negrila

Foto: Gabriel Crisan (L’Atelier d’Image)

Mai cred ca atunci cand descoperim piesa potrivita, intelegem si suntem de acord ca bijuteriile nu sunt doar simple accesorii, trofee, cadouri de sezon sau investitii. Abia atunci cand ne indragostim la prima vedere, le percepem ca fiind emotii pure, pe care fie le pastram pentru noi, fie le daruim mai departe.

12698853_10206388092607876_721185116_o

11994072_10206388091007836_713009313_o

8jewellery

Iar la 8 Jewellery, cu ajutorul lui Constantin, un consultant extrem de pasionat de munca sa, ai toate sansele sa nimeresti exact perechea de cercei sau bratara, care sa te reprezinte. Mi-as fi dorit sa ma fi intampinat tot el cu ani in urma intr-un magazin din Paris, in care m-am simtit extrem de stinghera si de incoltita sa cumpar ceva rapid ca sa nu le distrag atentia vanzatorilor de la cuplul de rusi (al caror buget cu siguranta il depasea cu mult pe al meu).

Mi-as fi dorit ca vanzatorul sa aiba aceeasi rabdare cu mine precum Constantin. Sa imi spuna cu acelasi entuziasm povestea caselor de bijuterii prezente in magazin (Crivelli Gioielii sau Damaso Martinez) sau sa imi dezvaluie sursele de inspiratie din spatele pieselor unicat, ce apartin casei de bijuterii 8 Jewellery, brand cu 20 de ani de experienta in Germania.

Ori de cate ori, vreti sa aveti parte de o experienta unica intr-un magazin de bijuterii, incepeti cu 8 Jewellery. O sa va schimbe intreaga perspectiva asupra diamantelor, rubinelor si safirelor. Luiza Negrila, imaginea noii campanii a casei de bijuterii poate sa confirme.

Luiza Negrila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *