Atasagon Detox & Wellbeing Center, Brasov

Atasagon Brasov

Sunt putine locuri in Romania, unde detoxiferea se face ca la carte. Pur si simplu, pot numara pe degete centrele in care accentul se pune atat pe alimentatia speciala, bazata pe sucuri, dar si pe curatarea pielii, a colonului si a emotiilor. Iar Atasagon Detox & Wellbeing Center e unul dintre ele. In plus, sunt convinsa ca va deveni destinatia preferata a tuturor celor care vor sa fie bine. Fizic, mental si spiritual.

Avand la baza un concept, care a fost deja testat in Turcia inca de acum opt ani, am fost profund impresionata de meniul serviciilor, de viziunea celor doi fondatori (sot si sotie) si de complexitatea programelor de detox. Despre experienta mea cu maestrul de meditatie, cu kinetoterapeutul sau medicul nutritionist, promit sa va povestesc in zilele ce urmeaza. Azi, vreau sa vi-i prezint pe cei doi oameni minunati, care sunt in spatele acestui proiect grandios, si de care vom auzi vorbindu-se tot mai des.

Descrierea locului

Asa cum v-ati obisnuit deja, imi place sa le ofer cititorilor mei cat mai multe informatii despre procedurile si locurile pe care le recomand.

Atasagon Detox & Wellbeing Center porneste de la principiul ca pentru a fi cu adevarat sanatosi, oamenii au nevoie ca toxinele din corp si gandurile negative din minte sa le fie indepartate. Astfel, intreg meniul serviciilor este guvernat de de motto-ul MAKING HEALTH YOUR HABIT, si pune accent pe preventie, detoxifiere corporala si mentala, si relaxare.

Centul este rezultatul unei colaborari intensive dintre specialisti internationali, cu o vasta expertiza in domeniul wellbeing-ului. Mai mult, unul dintre fondatori, impreuna cu un specialist in prepararea sucurilor detox (Juice Master) si un maestru in meditatie (Zen Life Coach), a participat la dezvoltarea si implementarea unor concepte unice si inovatoare in cele mai renumite centre de detoxifiere din Turcia. Iar in Romania, odata cu lansarea Atasagon Detox & Wellbeing Center, nu s-a lasat mai prejos.

Dedicat tuturor celor care vor o restartare rapida a organismului, care sa ajute toate sistemele corpului sa functioneze mai bine, vizand regenerarea sistemului digestiv si imbunatatirea stilului de viata, Atasagon Detox & Wellbeing Center pune la dispozitie programe complexe si diversificate. Acestea accelereaza si intensifica eliminarea toxinelor din organism. Evident, pentru rezultate spectaculoase, eliminarea toxinelor presupune ulterior neutralizarea acestora prin aportul optim de nutrienti, oferit prin intermediul alimentatiei speciale, si terapiile adjuvante pachetelor detox.

In plus, intrucat indepartarea toxinelor atrage dupa sine scoaterea la iveala a emotiilor negative, a sentimentelor refulate si chiar a traumelor, programele de la Atasagon Detox & Wellbeing Center includ si proceduri relaxante (meditatie ghidata, meditatie ZEN sau Tai Chi), care linistesc mintea si ajuta la recapatarea confortului emotional.

CUM DECURGE UN PROGRAM DE DETOX LA Atasagon Detox & Wellbeing Center

Este important de stiut ca intreg procesul se desfasoara sub stricta supraveghere a unui medic cu experienta, specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, dar si a celorlalti  experti precum maestrul de meditatie, kinetoterapeutul, esteticiana si specialistul in medicina de familie.

Astfel, inainte de a alege un program detox (Master Detox, Green Juice sau Raw Food), oaspetiicentrului  beneficiaza de o evaluare completa a statusului nutritional si metabolic, precum si a starii generale de sanatate si a gradului de motivare.

In urma discutieti cu medicul specialist, se poate recomanda un anumit set de analize. Recoltarea se va face in centru, urmand ca ulterior probele sa fie trimise catre un laborator cu care Atasagon are un parteneriat stabilit. De exemplu, pentru a putea fi recomandata terapia cu ozon, este obligatorie analiza pentru glanda tiroida. In cazul in care tiroida este este hiperactiva (hipertiroidism) si produce hormoi in exces, procedura nu este recomandata.

Programul de detox cuprinde trei etape: etapa pre-detox (minim 3 zile, de preferat 7 zile), urmarea programului ales: Master Detox, Green Juice sau Raw Food (minim 5 zile, maxim 21 de zile) si post detox (3 zile minim).

Oaspetii care nu locuiesc in Brasov, se pot caza fie la unul dintre hotelurile partenere, fie la apartamentele in regim hotelier apropiate de centru.

Cui i se potrivesc programele detox :

-Master Detox. Bazat exclusiv pe sucuri, shake-uri, apa alcalina, supa detox, ceaiuri si o gama de suplimente naturale, Master Detox este cel mai complex  program disponibil la Atasagon. Include sedinte de hidrocolonoterapie (procedura de curatare a colonului), dar si terapii adjuvante, selectate impreuna cu medicul specialist. Programul aduce enorm de multe beneficii atat pe plan fizic, mental si spiritual.

– Green Juice: Este potrivit tuturor celor care doresc o detoxifiere cu sucuri din legume si fructe proaspete, shake-uri, apa alcalina, ceaiuri, supa detox, insa nu doresc includerea procedurii de curatare a colonului in program.

– Raw Food: Acesta  poate fi mai degraba considerat un stil de viata.  Imbina sucuri, care iti asigura proteinele, grasimile, o anumita cantitate de carbohidrati, dar si nutrientii, antioxidantii, vitaminele si mineralele de care organismul are nevoie, cu preparate raw. Cantitatea redusa de alimente solide pe care o vei consuma nu va solicita organismul. Indicat mai ales in cazurile in care nu ai reusit sa urmezi etapa de pre-detox. Poate fi recomandat in primele zile, dupa care va fi continuat de un Master Detox.

Atasagon BrasovProgramele detox de la Atasagon includ sesiuni de Tai Chi, meditatie zen si ore de Lightfit si sunt special concepute pentru a mentine sanatatea fizica si emotionala a fiecarui oaspete.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *