Aliaţi împotriva maladiilor oncologice şi ginecologice

embracing-nature

Lupta împotriva cancerului  sau împotriva unor maladii grave nu e o luptă care se câştigă fără sprijin de specialitate. Şi nici nu e o luptă pe care să o ţinem ascunsă de ochii de celorlalţi. De la an la an, medicina avansează cu paşi mari, dar dacă nu suntem la curent cu inovaţiile din acest domeniu sau dacă nu le împărtăşim şi celorlalţi ce ştim noi, şansele de vindecare scad dramatic.

Tocmai de aceea, atunci când am aflat  de iniţiativa Centrului Medical Anadolu (un centru de excelenţă în oncologie, cardiologie, ştiinte neurologice, transplant de măduva sau fertilizare în vitro unde nenumăraţi pacienţi din toată lumea, printre care şi mulţi români, şi-au recăpătat şansa la o viaţă normală), mi-am spus că trebuie să o împătăşesc cu voi.

Joi, pe 3 decembrie în Braşov la Hotelul Kronwell (et. 3, Sala P. Kotler), începând cu orele 09.30, şi pe vineri, 4 decembrie la Bucureşti la Biroul Anadolu România (str. Hatmanul Arbore 15-19), începând cu orele 09.30, doi medici renumiţi în chirurgie oncologică şi afecţiuni ginecologice vin în România pentru a informa publicul larg cu privire la inovaţiile din acest domeniu. Prof. Dr. Fatih Agalar- MD Prof. în Chirurgie Oncologică și Prof. Dr. Fatih Gucer- MD Prof. în Ginecologie și Oncologie vor prezenta aşadar cele mai noi metode chirugicale şi tratamente de ultimă generaţie.

Participarea este gratuită! Totuşi, întrucât locurile sunt limitate, vă rog să sunaţi la numărul de telefon 0725.595.095 pentru a vă rezerva locul.

PS: Daţi vă rog mai departe vestea. Un gest atât de simplu poate schimba considerabil viaţa cuiva.

Despre Centrul Medical Anadolu puteţi citi mai multe aici: http://www.anadolu-medical-center.ro/despre-medic-center/descriere

Centru Medical Anadolu

2 Comments

  • Imi pare foarte rau ca nu am aflat la timp de aceste evenimente.Acum cinci zile sotia mea a fost la IOB si este suspecta de cancer la sanul stang.Ma informez despre spitalul Anadolu si sunt ingrijorat de ceea ce s-ar putea intampla daca nu am alege siguranta.Nimeni nu spune nimic despre costuri,macar estimative.Nu stiu daca ne putem permite,desi am face toate sacrificiile.Va rog indrumati-ne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *