3 produse must-have de la Miriam Quevedo

Miriam Quevedo

Când vorbim despre Miriam Quevedo, vorbim despre un nume de referinţă în industria de lux a îngrijirii părului şi a pielii.  Vorbim despre cosmetice unice, care abordează ritualul de înfrumuseţare într-o manieră inovatoare. Cu nenumărate premii la activ, brandul spaniol a cucerit o lume întreagă, iar mai nou şi România. Disponibile exclusiv la Elysée, produsele, îmbogăţite cu diamante, caviar sau platină, sunt o adevărată comoară.

Oh, my Precious!

Diamantele, platina, aurul sau caviarul sunt ingrediente preţioase, care au început să fie folosite cu mult înainte în industria de beauty. Ce este nou în 2017, este tehnologia prin care sunt încapsulate în cosmetice, în molecule cât mai mici, ca să pătrundă cât mai adânc  în piele, alăturarea cu alte ingrediente active pentru rezultate fără precedent şi includerea lor în produse adaptate stilului nostru de viaţă.

Totuşi, să nu ne lăsăm păcăliţi de orice cremă, ale cărei strategii de marketing scot în faţă formule cu ingrediente preţioase. Ele au într-adevăr super puteri anti-aging, doar că cel mai adesea, etichetele produselor nu corespund cu publicitatea care se face.

Produsele Miriam Quevedo se diferenţiază de departe tocmai pentru că sunt foarte concentrate. Şi nu mai e niciun secret pentru nimeni că rezultatele pe care le obţinem sunt direct proporţionale cu procentul în care se regăseşte un anumit ingredient.

Excelând la capitolul eficienţă, senzorialitate şi rapiditatea cu care remarcăm o îmbunătăţire a aspectului pielii sau a părului, iată 3 produse must-have de la Miriam Quevedo pe care îţi recomand să le încerci cât mai curând.

Masca facială Glacial White Caviar Oxygen

miriam quevedo

Ce face: Tenul este oglinda stilului nostru de viaţă. Când nu dormim, suntem stresate şi trăim într-un mediu poluat, pielea nu ne arată deloc bine. Tocmai de aceea, avem nevoie de o mască eficientă, care să oxigeneze şi să revitalizeze pielea.

Având la bază o tehnologie pe bază de oxigen, atunci când aplici masca, are instant un efect plăcut prin bulele pe care le face. E ca un micro-masaj, care permite pielii să respire. La final, pielea e mai catifelată ca niciodată.

Formula: Aşa cum indică şi numele, această mască de la Miriam Quevedo îmbină beneficiile uleiului de caviar alb (bogat în amino acizi esenţiali, peptide şi proteine, cu un puternic efect reparator) cu cele ale apei glaciale, foarte pură şi hidratantă (o concentraţie unică de minerale) şi cu cele ale uleiului organic de baobab (regenerant şi cu proprietăţi anti-inflamatorii) şi extract de floare de colţ, care protejează pielea de stresul oxidativ.

Black Baccara Dynamic Youth Booster

miriam quevedo

Ce face: Ori de câte ori foloseşti acest produs, este ca şi cum ai avea la îndemână o baghetă magică, cu puteri ieşite din comun, care dă timpul înapoi. Stimulează reînnoirea celulară, regenerează, îmbunătăţeşte elasticitatea şi tonusul pielii, şi reduce liniile fine şi ridurile.

Formula: Conţine acid hialuronic fracţionat, ultra-eficient pentru tratarea ridurilor  şi  extract de Black Baccara, o specie foarte rară de trandafir.

Platinum & Diamonds Luxurious Drops pentru un păr strălucitor

miriam quevedo

Ce face: După ce ţi-ai coafat părul, îţi recomand finishing spray-ul, sub formă de picături preţioase. Conferă podoabei capilare ultra-volum şi o strălucire de diamant.

Formulă: Eficienţa i se datorează pudrei de diamant şi de platină şi extractelor din plante exotice, menite să revitalizeze părul. Previne îmbătrânirea părului şi creşte rezistenţa culorii. Poate fi de asemenea aplicat pe corp pentru o strălucire demnă de invidiat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *