3 motive să îţi schimbi rujul de buze

cream lip stain

Odată cu lansarea noilor nuanţe Cream Lip Stain de la Sephora, e pur şi simplu păcat să nu renunţi la rujul tău de buze şi să nu le încerci. Evident, există câteva motive întemeiate, care nu au legătură doar cu cele 40 de culori absolut încântătoare pe care le include gama. Te avertizez însă că nu te vei mulţumi doar cu una. E foarte tentant să le ai la îndemână şi să poţi jongla, în funcţie de moment şi de stare, cu rozuri pale şi sidefate, roşu fructat sau cu tonuri misterioase sau îndrăzneţe.

Cream Lip Stain are o formulă ultra pigmentată și rezistentă la transfer de dimineaţa până seara. Nu e nevoie să îl reaplici peste zi.

Cream Lip Stain nu usucă pielea delicată a buzelor precum alte rujuri, deoarece are în compoziția sa ulei de avocado, care hrănește și hidratează timp îndelungat. Totodată, conține Vitamina E, apreciată pentru proprietățile sale antioxidante și are la bază o formulă naturală care nu permite transferul culorii în timpul purtării.

Cream Lip Stain este extrem de ușor de aplicat datorită conținutului fluid și delicat, ceea ce face ca pensula să alunece ușor pe buze, de parcă le-ar cunoaște deja conturul.Odată aplicat, rujul îți oferă o senzație interminabilă de confort, doar cu o singură aplicare. Produsul are o textură cremoasă, cu un grad mare de acoperire și conferă buzelor un aspect mat, ce nu compromite culoarea ci din contră, îi oferă un finish de catifea.

 

cream lip stain

Try: White Iris, Blackberry Sorbet, Siren Song

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *