3 branduri de accesorii de care m-am îndrăgostit în 2017

accesorii

Probabil că acest material o să îi facă pe unii să ridice din sprâncene. De când şi până când un beauty editor scrie despre fashion?! Ei bine, în 2017 am învăţat că nu trebuie să respect tiparele în care m-au încadrat alţii. Aşadar, pe biancanutu.com, azi e despre 3 branduri de accesorii de care m-am îndrăgostit în 2017. E despre coliere „gurmande”, mănuşi din piele ispititoare şi genţi pe care nu ai cum să le treci neobservate.

BonBons by Monica Rădulescu

Cu Monica Rădulescu, reporter la Digi 24, m-am întâlnit pentru prima dată să filmăm un material despre spa-uri. Privirea mi-a fost instant atrasă de colierul de la gâtul ei, care arăta ca o înşiruire de bomboane delicioase.  Am aflat că le lucra chiar ea în puţinele ore libere care îi rămâneau după ce se întorcea din redacţia televiziunii.

Bonbons Monica Radulescu

Totul a început dintr-o joacă cu aţă şi mărgeluțe mici de nisip colorate. Nici vorbă de un business plan. Odată lansate colierele, comenzile au început însă să curgă. Iar partea cea mai frumoasă este că fiecare piesă poate fi personalizat. Astfel, în funcţie de ce „ţi-e poftă”, poţi comanda un colier cu bomboane din cocos, ciocolată, mure sau portocale.

accesorii

Îmi plac accesoriile de la Bonbons by Monica Rădulescu pentru că funcţionează ca o amuletă a voioşiei.  Te duc cu gândul la copilărie, în vremurile în care orice vis era posibil. Şi chiar dacă scot la iveală fetiţa aceea îndrăzneaţă şi talentată, care ai fost când erai mică şi de care poate ai uitat, le poţi purta la orice vârstă şi la orice ţinută. O să îţi aşeze mereu un zâmbet larg pe faţă.

SoS Collections by Corina Sirghea

Într-o zi, când am ajuns la Estetiq Solutions, clinica de estetică medicală unde fac Hydroshape (bicicleta subacvală), era o adevărată isterie în jurul mănuşilor din piele de la Sos Collections . Toată lumea vorbea despre ele. Iar când le-am văzut am şi înţeles de ce. Pe cât erau de sexy, pe atât de bine lucrate erau. Impecabile!

accesorii

SoS Collections e un brand românesc, născut din pasiunea pentru modă a doi îndrăgostiţi. Corina Sirghea şi iubitul ei au decis să nu facă rabat de la calitate şi să folosească doar materiale de cea mai bună calitate. În portofoliul lor, o sa descoperi peste 90 de modele din piele naturală, de la harnaşamente şi curele la fuste cu franjuri. Le poţi comanda de aici.

Wild Inga

Sincer vă spun că genţile de la Wild Inga nu mai au nevoie de nicio prezentare. Le-am avut cu mine mai în toate călătoriile mele, fie sub formă de clutch-uri, de genţi de umăr sau de genţi office. Nimănui nu îi venea să creadă că sunt semnate de o româncă.

 

Întrucât redefinesc eleganţa femeii moderne şi pun accent pe calitate, e lesne de înţeles că s-au impus rapid ca un reper de stil. Îmbinând designul structural cu cel minimalist, detaliile preţioase cu pielea premium, fiecare colecţie de genţi de zi sau de seară de la Wild Inga aduce în prim plan o altă faţetă a personalităţii noastre.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *